Lenovo Yoga 500-15 – laptop 2 in 1 cu sistem de operare Windows 10 si performanta foarte buna!

Lenovo Yoga 500-15 este un nou model de laptop 2 in 1 din seria Yoga 500 a companiei chinezesti Lenovo, ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie specificatiilor sale hardware performante si de ultima generatie. Acesta se remarca in principal printr-un design convertibil si modern, un ecran tactil Full HD LED de 15,6 inch, componente hardware foarte bine echilibrate, sistemul de operare Windows 10 si mai multe caracteristici multimedia de inalta calitate.

Display-ul tactil (Touch Screen) de tip LCD LED se bazeaza pe un panou IPS, cu o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, la unghiuri largi de vizibilitate, pentru o experienta vizuala excelenta, oriunde si oricand. In plus, designul unic Flip-and-Fold al balamalei permite rotirea ecranului tactil la un unghi de maxim 360 de grade, ceea ce va ofera pana la patru moduri speciale de utilizare ale laptopului.

PROMOȚIE Lenovo Yoga 500-15, Intel Core i5, Memorie 8GB, SSD 256GB – verifică preț

Dotat cu noul procesor Intel Core i5-5200U, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, laptopul 2 in 1 Lenovo Yoga 500-15 beneficieaza de o putere de calcul foarte buna pentru rezolvarea tuturor sarcinilor de zi cu zi. Procesorul de la Intel, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de 2,2 GHz, dar care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost poate ajunge la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz.Lenovo Yoga 500-15

Memoria RAM de tip DDR3L are o capacitate standard de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming, aceasta fiind insa si capacitatea maxima de memorie RAM suportata de laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea SSD, cu viteze mari de citire/scriere, asigura stocarea atat a sistemului de operare Windows 10, cat si a datelor dumneavoastra importante, gratie capacitatii suficiente de stocare de 256 GB.

Pe partea de grafica, noul procesor de la Intel include procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 5500, cu o memorie maxima de pana la 16 GB, pentru o grafica decenta in utilizarea normala de zi cu zi. In plus, laptop Lenovo Yoga 500-15 mai beneficieaza si de placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M, cu o memorie de 2 GB, pentru o performanta grafica mult mai buna in orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica la un nivel destul de bun.

Comentarii

Leave a reply

Review IT