LG F0J5WN3W – masina de spalat compacta din clasa A+++ -10%, cu un raport pret/calitate excelent!

Preţ LG F0J5WN3W

LG F0J5WN3W este o noua masina de spalat compacta si foarte performanta din clasa A+++ -10%, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie normala si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta partenerilor online LG din Romania la un pret mai mult decat ok pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ -10%, un display digital tip LED, noul motor Inverter Direct Drive (cu tehnologia 6 Motion DD), o capacitate de pana la 6,5 kilograme de rufe, 14 programe de spalare, functia speciala Add Item, tehnologia Smart Diagnosis si NFC tagging, o optiune de programare intarziata (3 – 19 ore) si altele.

Review LG F0J5WN3W

Design-ul minimalist si ultra-modern al noii masini de spalat rufe slim cu incarcare frontala marca LG se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa compacta si foarte eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent si de mari dimensiuni (cu o deschidere standard spre stanga). In plus, aceasta integreaza functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si dupa inceperea programului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe, de la sosete la geci voluminoase, printr-o simpla apasare a butonului „Add Item” de pe panoul frontal de comanda.

Noul motor unic Inverter Direct Drive (cu actionare directa) functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si ofera o eficienta energetica ridicata, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Cu ajutorul design-ului unic al celor de la LG, tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare selectat, obtinand cele mai bune rezultate la spalare. In plus, tehnologia inteligenta Tag On va permite sa descarcati pe un smartphone programe noi de spalare, in timp ce aplicatia Smart Diagnosis va ofera rapid solutii pentru aproape oricare problema aparuta.

Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W are o clasa de eficienta energetica superioara A+++ -10% si un consum redus de apa si energie cu pana la 10% decat produsele similare din clasa A+++, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 146 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 9500 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1000 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Intensiv, Sport, etc.), precum si o capacitate buna de incarcare de pana la 6,5 kilograme de rufe, astfel incat sa puteti obtine rezultate excelente la spalare, fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Economica, destul de incapatoare si foarte performanta, noua masina de spalat rufe LG F2J6QY0W va permite sa va bucurati de rufe perfect curate de fiecare data, cu un consum redus de apa si energie utilizate la spalare, asigurand astfel o curatare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati suficiente de rufe murdare. Acesta fiind spuse, noua masina de spalat marca LG reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat completa echipata pentru ziua de azi, cu o clasa energetica superioara, o capacitate buna de spalare si mai multe functii/programe speciale de spalare, la un pret foarte bun de achizitionare pentru un buget limitat.

– Părerea clienţilor –

Am achizitionat recent aceasta masina de spalat si pot spune ca am ramas placut surprins de raportul sau excelent pret/calitate. O utilizez aproape zilnic pe programul de spalare rapida iar rufele usor murdare sunt scoase perfect curate intr-o jumatate de ora.

O masina de spalat excelenta si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, la un pret super ok de achizitionare. Este compacta si foarte silentioasa, are un consum foarte redus de resurse la spalare si este complet echipata pentru necesitatile din ziua de azi.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere pretul sau mic de achizitionare. Arata foarte bine in locuinta, nu produce prea mult zgomot, nu consuma multe resurse la spalare, iar aceasta spala foarte bine orice tip de material. Per total sunt foarte multumit de ea.

O masina de spalat vase LG cu un raport pret/calitate excelent. Aceasta este foarte silentioasa chiar si la centrifugare, iar consumul de apa si energie este foarte redus la spalare. In plus, functiile si programele de spalare ajuta la curatarea perfecta a rufelor murdare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT