Masina de spalat LG F10B8NDA0, 6kg, 1000 rpm, clasa A+++, alb – eficienta maxima

Credeti ca exista calificativ mai bun decat 10+?

Da, as spune eu, daca ma gandesc la faptul ca masina de spalat despre care voi vorbi in acesta articol face parte din clasa de eficienta energetica A+++.

Cand cumparati o masina de spalat, sigur ca aveti in vedere o multitudine de factori, incepeti sa faceti comparatii, sa cititi review-uri pentru ca in final sa va asigurati ca ati facut o alegere de calitate si o investitie buna. Eu vreau sa va spun ca eficienta energetica este un factor de care orice persoana atenta la detalii si care anticipeaza avantajele pe termen lung, ar trebui sa tina cont. Eficienta energetica nu este ceva ce o sa vedeti prima data la o masina, in sensul ca nu tine de designul ei. Dar este o calitate a modului sau de functionare.

OFERTĂ: Vezi noul PREȚ pentru mașina de spălat rufe LG F10B8NDAO !!!!

Iata de ce recomand masina de spalat LG F10B8NDA0. Ca sa insist putin asupra consumului sau energetic, as vrea sa spun ca ea reuseste sa consume in timpul unui program standard aproape 150 kwh, ceea ce este impresionant, comparativ cu alte masini din aceeasi categorie de pret si care au un consum energetic mai mare.

LG F10B8NDA0

Aceasta masina de spalat este alba si are un hublou ce se afla in partea frontala. Acesta il puteti utiliza pentru a incarca rufele si pentru a le descarca dupa ce masina le va fi spalat corespunzator. Hubloul acesta se deschide standard, spre dreapta. Panoul de control este situat in partea superioara, in dreapta si include un afisaj mic LCD. In centru exista un buton rotativ de selectie a programelor, iar in partea stanga sertarul pentru detergent. Cuva este realizata din polipropilena, un material de calitate foarte fiabil in timp.

LG F10B8NDA0 vine cu 13 programe de spalat din fabrica si include un ciclu special de spalare a rufelor din bumbac, sintetice sau pentru rufele pe care intentionati sa le calcati mai usor. Iese in evidenta programul pentru consum redus de energie, dar din pacate in descrierea producatorului nu se mentioneaza nimic despre un program rapid, motiv pentru care putem presupune ca nu il are.

Capacitatea sa de incarcare este de 6 kg, as spune suficienta daca nu aveti o familie cu foarte multi membri. Are 1000 rotatii pe minut, capitol la care nu as spune ca sta cel mai bine, daca avem in vedere ca exista si alte modele cu 1200rpm si chiar peste. Dar, inca o data pentru un asemenea pret accesibil si un consum energetic extrem de mic, concluzionez ca LG F10B8NDA0 are un raport calitate- pret excelent.

Comentarii

Leave a reply

Review IT