LG F2J5WN7S – masina de spalat rufe slim din clasa A+++, cu un raport pret/calitate excelent!

Preţ LG F2J5WN7S

LG F2J5WN7S este o alta masina de spalat rufe slim din noua gama 2017 a celor de la LG, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta partenerilor online LG din Romania la un pret cat se poate de accesibil pentru performantele sale foarte bune de spalare. Aceasta vine cu un design slim si foarte elegant, clasa energetica A+++ – 10%, un display digital tip LED, noul motor Inverter Direct Drive (cu tehnologia 6 Motion DD), 6,5 kilograme de rufe, 14 programe speciale de spalare, tehnologia Smart Diagnosis si NFC Tag On, o optiune de programare intarziata, un sistem de siguranta impotriva copiilor si multe altele.

Review LG F2J5WN7S

Cu un design modern si foarte elegant din inox, noua masina de spalat rufe slim cu incarcare frontala marca LG se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rezistenta si eleganta de culoare argintie, realizata complet din inox, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent si de mari dimensiuni (cu o rama de culoare gri). In plus, aceasta integreaza si o functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si dupa inceperea programului de spalare, astfel ca veti putea adauga rufele necesare, printr-o simpla apasare a butonului „Add Item” de pe panoul de control frontal.

Noul motor unic Inverter Direct Drive (cu actionare directa) este unul dintre cele mai bune motoare dedicate masinilor de spalat rufe, deoarece acesta functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si ofera o eficienta energetica ridicata, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Cu ajutorul design-ului unic al celor de la LG, tehnologia speciala 6 Motion DD (Direct Drive) realizeaza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare selectat, contribuind astfel la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare pentru a va putea bucura de cele mai bune rezultate la spalare.

Masina de spalat rufe slim LG F2J5WN7S are o clasa de eficienta energetica superioara A+++ -10% si un consum de apa si energie electrica redus cu 10% in comparatie cu modelele simiare din clasa A+++, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la doar 146 kWh/an si un consum mediu anual de apa estimat la 9500 litri/an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Sport, Bumbac, etc.), precum si o capacitate decenta de incarcare de pana la 6,5 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate excelente la spalare cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare.

Părerea noastră despre produs

Accesibila, compacta si foarte performanta, noua masina de spalat rufe slim LG F2J5WN7S este capabila sa asigure o curatare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati suficiente de rufe murdare, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de rufe perfect curate fara a depune prea mult efort sau a consuma multe resurse utilizate la spalare. Acesta fiind spuse, noua masina de spalat marca LG reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat accesibila si foarte performanta, cu o eficienta energetica superioara, o capacitate suficienta de spalare si mai multe programe/functii speciale de spalare, la un pret bun pentru performantele sale de spalare.

– Părerea clienţilor –

Am achizitionat recent aceasta masina de spalat si am ramas placut surprins de raportul sau inegalabil pret/calitate. Este foarte silentioasa chiar si la centrifugare, spala foarte bine orice tip material si este usoara de utilizat cu functia de adaugare rufe dupa pornirea ciclului de spalare.

Este o masina de spalat cu un raport pret/calitate excelent din punctul meu de vedere. Arata foarte bine atat in baie cat si in bucatarie, nu consuma prea multa apa si/sau energie electrica, iar aceasta ofera performante foarte bune de spalare. Recomand.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Aceasta masina de spalat se potriveste perfect oriunde in locuinta, consum de apa si energie este unul foarte redus, iar la spalare obtineti rezultate excelente. Per total sunt foarte multumit de ea si o recomand cu placere celor care vor o masina de spalar foarte bune la un pret mic.

O masina de spalat moderna si foarte performanta, dupa parerea mea, disponibil la un pret mai mult decat ok. Este compacta si foarte eleganta, are un consum redus de apa si energie, iar rufele murdare sunt perfect curate intotdeauna. O recomand cu mare incredere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT