LG F2J6QY0W – masina de spalat rufe din clasa A+++, cu motor Inverter Direct Drive si tehnologia 6 Motion DD!

Preţ LG F2J6QY0W

LG F2J6QY0W este o noua masina de spalat moderna si foarte performanta din clasa A+++, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta partenerilor online LG din Romania la un pret ok de achizitionare pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design foarte elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ -30%, un display digital tip LED, noul motor Inverter Direct Drive (cu tehnologia 6 Motion DD), o capacitate de 7 kilograme de rufe, 14 programe de spalare, functia speciala Spa Steam si Add Item, tehnologia Smart Diagnosis si NFC tagging, o optiune de programare intarziata si multe altele.

Review LG F2J6QY0W

Design-ul minimalist si ultra-modern al noii masini de spalat rufe independente cu incarcare frontala marca LG se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa compacta si foarte eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent si de mari dimensiuni (cu o deschidere standard spre stanga). In plus, aceasta integreaza functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si dupa inceperea programului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe, de la sosete la geci voluminoase, printr-o simpla apasare a butonului „Add Item” de pe panoul de comanda.

Noul motor unic Inverter Direct Drive (cu actionare directa) functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si ofera o eficienta energetica ridicata, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Cu ajutorul design-ului unic al celor de la LG, tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare selectat, oferind astfel cele mai bune rezultate la spalare. In plus, functia speciala Spa Steam se bazeaza pe programul special de spalare anti-alergic, care utilieaza apa si caldura pentru a crea aburi dezinfectanti ce igienizeaza hainele fara a le solicita semnificativ.

Masina de spalat rufe LG F2J6QY0W are o clasa de eficienta energetica superioara A+++ -30% si un consum de apa si energie redus cu pana la 30% decat modelele similare din clasa A+++, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la numai 121 kWh pe an si un consum mediu anual de apa estimat la 9200 litri pe an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Intensiv, Sport, etc.), precum si o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, astfel incat sa puteti obtine rezultate excelente la spalare fara a depune prea mult efort sau a consuma prea multe resurse la spalare.

Părerea noastră despre produs

Moderna, economica si foarte performanta, noua masina de spalat rufe LG F2J6QY0W va permite sa va bucurati de rufe perfect curate de fiecare data, cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare, asigurand astfel o curatare foarte eficienta si de cea mai buna calitate a unei cantitati suficiente de rufe murdare. Acesta fiind spuse, noua masina de spalat marca LG reprezinta o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat completa echipata din toate punctele de vedere, cu o eficienta energetica superioara, o capacitate buna de spalare si mai multe functii/programe speciale de spalare, la un pret ok de achizitionare pentru un buget mediu.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat excelenta si de foarte buna calitate, dupa parerea mea, la un pret ok de achizitionare. Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum redus de resurse la spalare si este echipata cu functii speciale de spalare. O recomand cu incredere.

Am achizitionat recent aceasta masina de spalat si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. O utilizez aproape zilnic pentru a spala sau doar pentru a reimprospata rufele, iar programele de spalare sunt cele necesare pentru orice tip de material.

Este o masina de spalat economica si foarte performanta, pe care o recomand celor care vor un produs excelent la un pret ok. Arata foarte bine in baie, nu produce prea mult zgomot, nu consuma multe resurse si spala foarte bine toate tipurile de rufe. Recomand.

Un raport pret/calitate foarte bun din punctul meu de vedere. Aceasta se potriveste perfect in locuinta, are un consum foarte redus de apa si energie, iar rufele sunt scoase perfect curate de fiecare data. Per total sunt foarte multumit de ea si o recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT