LG F4J7TH1W – masina de spalat moderna, economica si inteligenta, cu uscator incorporat!

 Preţ LG F4J7TH1W

Astazi va prezentam o masina de spalat  moderna si economica a producatorului LG, mai exact discutam despre modelul LG F4J7TH1W, o masina de spalat rufe cu uscator inclus, motor economic si tehnologie inteligenta, ideala pentru persoanele singure, cuplurile tinere si pentru familiile numeroase. Aceasta se regaseste in oferta celor mai cunoscute magazine online de electro-IT din Romania, inclusiv in oferta marelui magazin online eMAG, pe care il recomandam pentru pretul de achizitionare si pentru calitatea serviciilor, in timp ce acesta va ofera livrarea gratuita a produsului si garantia inclusa a producatorului.

 Review LG F4J7TH1W

Noua masina de spalat rufe frontala cu uscator inclus va ofera un design ultra-modern si super elegant, cu o carcasa eleganta de culoare alba/neagra, un display digital tip LCD (cu suport Touch Control) si un hublou transparent de culoare crom/negru (cu un diametru de 30 cm si o deschidere la 150 de grade), care se va integra perfect in orice decor. In plus, aceasta integreaza functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si in timpul ciclului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe, de la articole mici si pana la cele voluminoase, prin simpla apasare a butonului „Add Item” de pe panoul de comanda.

Noul motor Inverter Direct Drive functioneaza fara perii, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate bune la spalare/uscare, in timp ce acesta ofera o garantie standard de 10 ani pentru partile slae componente. Tehnologia 6 Motion Direct Drive realizeaza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de program, pentru a obtine cele mai bune rezultate la spalare. Functia inteligenta Tag On permite descarcarea noilor programe de spalare de pe smartphone, iar functia speciala Smart Diagnosis ofera solutionarea si rezolvarea rapida a problemelor aparute.

Noua masina de spalat LG F4J7TH1W dispune de clasa energetica A, o viteza de cetrifugare de 1400 rpm, 14 programe de spalare/uscare si de o capacitate de pana la 8 kg la spalare/5 kg la uscare, pentru a va bucura de haine perfect curate si uscate. Tehnologia TurboWash reduce programul standard de spalare la numai 59 de minute, in timp ce aceasta micsoreaza costurile de energie prin reducerea consumului de energie cu pana la 15% si al consumului de apa cu pana la 40%. Tehnologia True Steam are la baza trei caracteristici speciale, mai exact ingrijirea anti-alergie, reimprospatare cu aburi si tratament cu abur.

LG F4J7TH1W

8/5 kg, 1400 RPM, Wi-Fi, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe frontala LG F4J7TH1W este alegerea perfecta pentru persoanele/familiile care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, cu uscator inclus, la un pret foarte ok. Asadar, masina de spalat LG poate asigura o spalare si uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati de rufe de pana la 8 kg la spalare si 5 kg la uscare, pentru a obtine cele mai bune rezultate la ciclu de spalare si uscare, fara a depune prea mult efort, a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT