LG FH2C3TD – masina de spalat rufe cu motor tip Inverter si tehnologia Motion DD, la pret avantajos!

LG FH2C3TD pare la prima vedere a fi o masina de spalat simpla si de buget pentru utilizarea casnica, dar la interior aceasta este indeajuns de incapatoare, foarte economica si destul de inteligenta pentru ziua de azi, care se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro si este disponibila la un pret accesibil pentru caracteristicile sale principale foarte bune, inclus in pret fiind garantia standard de pana la 2 ani de zile.

Masina de spalat rufe LG FH2C3TD are un aspect simplu si elegant complet alb, in timp ce aceasta este echipata cu o clasa ridicata de eficienta energetica A+++, o capacitate buna de pana la 8 kilograme si cu pana la 9 programe speciale la spalare. Aceasta este prevazuta cu un motor tip Inverter Direct Drive pentru o functionare silentioasa si foarte economica, tehnologia Motion DD pentru rezultate foarte bune la spalare, precum si o functie de detectare cantitate de rufe pentru un consum optim de resurse.

Capacitate şi consum

_____________________________

Dupa cum am spus si mai sus, la acest capitol masina de spalat rufe LG FH2C3TD sta foarte bine avand in vedere pretul sau accesibil de achizitionare pentru, astfel ca aceasta va fi cu siguranta ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si una ceva mai numeroasa. Masina de spalat LG include o capacitate de incarcare de 8 kilograme de rufe, pentru a spala toate hainele din ziua respectiva intr-un singur ciclu de spalare, in timp ce producatorul nu a dezvaluit consumul de energie/apa, dar tot ceea ce stim sigur este ca are clasa de eficienta energetica A+++, deci un consum redus de resurse.

 Design LG FH2C3TD

_____________________________

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la LG se va potrivi cu siguranta oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, integrandu-se perfect in orice tip de decor. Aceasta include o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent si complet alb. Masina de spalat LG masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 60 de centimetri, in timp ce aceasta are un nivel redus de zgomot este de 74 dB la centrifugare

Functii şi programe

_____________________________

Noul motor Inverter Direct Drive functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului. Tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de program, pentru a cele mai bune rezultate la spalare. In plus, cele 9 programe speciale de spalare (Rapid, Lenjerie, Bumbac, Lana, Sintetice, Delicate, etc.) ajuta la optimizarea ciclului de spalare in functie de tipul de material al hainelor murdare.

PRET ACTUALIZAT

________________

LG FH2C3TD

8 KG, 1200 RPM, Direct Drive, Smart Diagnosis, Clasa A+++, Alb

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Acestea fiind spuse, masina de spalat rufe LG FH2C3TD asigura o spalare foarte eficienta si de inalta calitate a unei cantitati de pana la 8 kilograme de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate de fiecare data cu un minim de efort si fara a consuma multe resurse. Per total, masina de spalat marca LG reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat cu un raport calitate/pret excelent din punctul nostru de vedere, capabila sa ofere rezultate foarte bune la spalare de fiecare data.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT