Test cu Subwoofer LG SWH1 – Conectare TV + review

LG SWH1 este acel subwoofer de care ai nevoie pentru un surround perfect in camera sau sufrageria ta, un plus adus sunetului pentru orice televizor ce are conexiune audio optica. Astazi am apucat sa-l testez chiar pe un televizor de la LG, oricum nu are importanta modelul televizorului dar ca si idee va spun ca este vorba despre LG 49UH668V.

Subwooferul  LG SWH1 vine in pachet cu:

______________________

  • 2 baterii
  • Subwoofer
  • telecomanda
  • cablu optic


Cum se conecteaza ?!

______________________

Raspunsul pare simplu la prima vedere, insa trebuie sa parcurgem pasii de instalare.

  1. Evident il bagam in priza :)), introducem cablul optic in televizor si in Subwoofer

Atentie: Cablul optic are in capat un suport de plastic care trebuie indepartat, spun asta pentru ca este foarte posibil sa nu sesizezi.

2. In cazul televizorului LG 49UH668V selectam rubrica de conectivitate, dupa care accesam “SOUNDBAR” si de acolo este foarte simplu (trebuie sa selectam si iesirea sa fie optica).

3. Done. Vom ajunge la rezultatul de mai jos (surround-ul este perfect, insa din pacate in video nu este redata atat de perfect ca in realitate)

Preț – unde gasim cea mai buna oferta ?

______________________

Sunt genul de om care nu se arunca la primul pret, asa ca stau si sap pana gasesc cea mai buna oferta de la un magazin cunoscut. Eu l-am gasit la un super pret in categoria de resigilate (vezi pretul in rubrica de resigilate). Alte oferte disponibile:

Specificatii tehnice

__________________

Subwooferul LG SWH1 are o putere de 40 W, o putere care nu va satisface pretentiosii, cei care vor compara acest produs cu un soundbar care costa 2000-3000 lei cu siguranta vor fi dezamagiti. Puterea din punctul meu de vedere este ok, bass-ul se simte atat in filme cat si atunci cand ascultam muzica.

Se conecteaza simplu cu ajutorul cablului optic din pachet si se recomanda pentru televizoare din gama 2015-2017.

ATENTIE: Este de la producatorul LG, insa il putem conecta pe orice TV ce poate reda sunet pe iesire optica.

Subwoofer LG SWH1

Powerful bass, 40 W

 

Mai multe poze

__________________

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT