REVIEW: MAKITA PLM4628 – Cu sistem de tăiere 4 Cut, motor B&S si pret avantajos

Preț MAKITA PLM4628

MAKITA PLM4628 este o mașină de tuns gazonul și iarba, cu  motor Briggs&Stratton, având alimentare pe benzină. MAKITA PLM4628 este o mașină puternică având o capacitate cilindrică de 140 cmc.  Modelul cu o carcasă de culoare multicoloră, pornește automat și are o transmisie electrică. Aceasta este proiectată pentru lucrul pe o suprafețe medii. Volumul coșului colector este de 60 de litri și nu necesită golire în timpul lucrului. MAKITA PLM4628 are o greutate de 32 kg, este robustă și este ușor manevrabilă. Prețul mașinii de tuns atât gazonul cât și iarba MAKITA PLM4628, este foarte convenabil.

Masina de tuns gazon si iarba MAKITA PLM4628, motor B&S, 4 timpi benzina, latine de lucru 46 cm

MAKITA PLM4628, motor B&S, 4 timpi benzina, latine de lucru 46 cm

Review MAKITA PLM4628

Mașina de tuns gazonul și iarba MAKITA PLM4628, deține tip de alimentare pe benzină și este echipată cu un coș mare de colectare a ierbii. MAKITA PLM4628 reprezintă alegerea ideală, pentru gospodarii casnici, dar și pentru edilii localităților fie din mediul rural sau din cel urban. Mașina de tuns este dotată cu roți din plastic, lama din inox și coș colector din material textil. Volumul coșului de colectare este de 60 de litri, și nu necesită golire în timpul lucrului.

MAKITA PLM4628 are o putere de 2000 wați cu o putere a motorului de 2,7 cp. Lama de tăiere din inox, are o lățime de 46 cm, și poate tăia iarba sau gazonul cu dimensiunea cuprinsă între 30 mm și 75 mm. Mașina de tuns gazon este dotată cu 7 trepte de tăiere, putând permite selectarea înălțimii de tăiere în funcție de dorința utilizatorului.  Această mașină de tuns iarba și gazonul deține sistem de tăiere 4 Cut, realizând o lucrare de calitate pe o suprafață de 1400 mp.

Mașina de tuns gazonul și iarba MAKITA PLM4628 cu funcționare pe benzină, este dotată cu un mâner ergonomic în forma literei D. Acest lucru înseamnă  o funcționare ușoară cu un minim de efort. Cele 4 roți sunt ușor manevrabile și permit o utilizare facilă a mașinii de tuns iarba și gazonul. Mânerul ergonomic poate ghida ușor mașina de tuns iarba. Acest mâner este ajustabil în trei poziții, putând fi ușor transportat. Mașina de tuns iarbă rulează cu un motor  pe benzină în patru timpi. Dispozitivul de tuns iarbă dispune de o pornire automată, foarte facilă.

MAKITA PLM4628

Masina de tuns gazon si iarba

Părerea noastră despre produs

Cu această mașină de tuns iarba și gazonul MAKITA PLM4628, poți realiza cele mai performante lucrări de cosire a ierbii. Totul se face într-un mod ușor și cu un efort minim. Aparatul cu funcționare pe benzină, satisface cei mai exigenți utilizatori, realizând o cosmetizare estică a gazonului și a ierbii. Aceasta beneficiază de opțiuni ce sunt ușor de de accesat, o putere mare și performanță. Mașina combină toate caracteristicile, oferind un rezultat performant, o utilizare în deplină siguranță, și rezultatele cele mai bune. MAKITA PLM4628 este proiectată pentru peluzele cu o suprafață de până la 1400 mp. Aceasta mai deține și o funcție de mulcire.

  – Părerea clienților –

MAKITA PLM4628 este o mașină de tuns gazonul și iarba, destinată suprafețelor de dimensiuni medii. Cu un număr de 7 trepte de tăiere, este permisă reglarea nivelului de tăiere, alegând înălțimea de tăiere a ierbii sau a gazonului, dorită. MAKITA PLM4628 este o mașină de tuns iarba sau gazonul performantă, cu o funcționare ușoară, cu funcția de ajustare a poziției de pe mâner. Performantă, ergonomică, fiabilă, aceasta poate realiza cu ușurință o cosmetizare a tuturor suprafețelor cu iarbă sau gazon.  

Mașina de tuns gazonul și iarba MAKITA PLM4628 este echipată cu un motor puternic de 2000 de wați, ce permite lucrul performant. Echipată cu un coș de 60 de litri și fereastră de vizualizare a conținutului, aceasta permite lucrarea unei întregi suprafețe fără a avea nevoie să fie golită. Chiar dacă are o greutate de 32 de kg, mașina este ușor de manevrat, fără a depune un efort mare.   

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT