REVIEW: Sistem de navigatie GPS Mio MiVue Drive 50 FEU – Cu cameră video integrată!

  Review Sistem de navigatie GPS Mio MiVue Drive 50 FEU

Sistemul de navigație GPS Mio MiVue Drive 50 FEU cu cameră video integrată, stabilește noi standarde în lume, datorită sistemului unic all-in-one. GPS Mio MiVue Drive 50 FEU reprezintă o combinație inovatoare, oferind un ecran de 5 inch, cu o camera foto integrata (1080p @ 30fps) premium. Sistemului cu asistență vocală avansat, cu funcție inteligentă, te avertizează la plecare. Dacă mașina este în pericol de coliziune, sistemul de avertizare îți spune acest lucru. Cu acest sistem de navigație cu multe funcții practice, este ușor de ajuns la destinație. Camera de la bord înregistrează fiecare minut al călătoriei. Astfel, în caz de accidente, imaginile vor face întotdeauna dovada a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat pe drum.

 Preț Sistem de navigatie GPS Mio MiVue Drive 50 FEU

Sistemul de navigație GPS Mio MiVue Drive 50 FEU are un preț accesibil, iar raportul preț calitate este bun, deoarece dispozitivul este tehnologizat, are un design elegant și modern, fiind realizat din cele mai bune materiale.

Vezi preț – Mio MiVue Drive 50 FEU

 Caracteristici

Sistemul de navigație GPS Mio MiVue Drive 50 FEU oferă o serie de caracteristici de navigație premium până la durata de viață a dispozitivului. În acest caz, nu  trebuie să îți mai faci griji cu privire la modificările hărților sau a rutelor noi. Datele camerei de securitate sunt, de asemenea, reîmprospătate pe întreaga durată de viață a dispozitivului.  Astfel, vei ști mereu unde să conduci în mod deosebit cu prudență.

Display: Datorită utilizării simultane a camerei de bord și a navigației, aparatul captează fiecare moment de navigație continuă. Pentru a comuta la camera de bord, este suficient să selectezi „camera” din meniul principal sau din ecranul hărții. MiVue Drive 50 dispune de lentilă de sticlă de înaltă calitate (130 °)  și de o diafragmă F2.0. Când este comutat pe camera,  obiectivului permite ca senzorul de imagine să se aprindă. Numerele F indică fracțiuni. Cu cât valoarea este mai mică, cu atât este mai mare diafragma, și, cu atât este mai bună calitatea video. Ecranul tactil dotat cu tehnologia Touchscreen, are o diagonală de 5 inch și o rezoluție de 800 x 480 pixeli.

Hardware: Sistemul de navigație GPS Mio MiVue Drive 50 FEU are integrat un sistem de operare Windows CE 6.0, cu software inclus. Cu ajutorul unui slot Micro SD, memoria dispozitivului poate ajunge până la 64 GB. Sistemul mai dispune de caracteristici speciale precum un senzor G, POI, SmartRoutes, LearnMe Pro și cameră încorporată.

Procesor: GPS Mio MiVue Drive 50 FEU funcționează cu un procesor MStar cu o frecvență de  800 GHz.

Harti:  Cu hărți preîncărcate pentru toată Europa. 

Audio-video: vizualizare foto.

Baterie: Se utilizează încărcătorul de mașină specificat, pentru a reîncărca dispozitivul înainte de utilizare.

Optiuni suplimentare

Card micro SD și accesorii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT