Motosapa WM 500 cu 7 CP – latime de lucru 100 cm si cutite mari – pret promotional

Sapa este o unealtă inventată în perioada neolitică, ca urmare a nevoii de a cultiva pământul pentru hrana oamenilor şi a animalelor. Odată cu dezvoltarea civilizaţiei a crescut şi nevoia de a crea unelte pentru lucrul pământului. Cu trecerea timpului, sapa a devenit o adevărată invenţie, dotată cu tehnologie performantă, folosită pentru săpat, arat, cultivat sau pentru a plivi buruienile.

Motosapa WM 500 cu 7 CP este o sapă cu motor OHV în patru timpi, având un piston cu răcire forţată cu aer, folosită pentru munca câmpului.

PROMOȚIE Motosapa WM 500 cu 7 CP – latime de lucru 100 cm – verifică preț

Această motosapă are o capacitate cilindrică de 208 cmc, cu o putere de 3600 rotaţii pe minut, şi un sistem de ungere al motorului tip balbotaj. Pornirea motorului se face prin sistem de demarare manuală cu sfoara, iar aprinderea cu o bobină cu inducţie. Alimentarea se face cu benzină fără plumb, motorul fiind echipat cu senzor de ulei, pentru a evita griparea lui, în cazul în care cantitatea uleiului a scăzut sub nivel sau atunci când terenul are o înclinaţie mai mare de 25 de grade.

Motosapa WM 500 cu 7 CP - latime de lucru 100 cm si cutite mari

Este dotată cu un filtru de aer-burete şi pahar decontor cu ulei, având o întreţinere foarte uşoară, fără a fi nevoie de schimbare a filtrului sau buretelui, crescând astfel durata de viaţă a motorului.

Dimeniunile sale sunt de 415x380x390 mm şi are o greutate de 17 kg.

Motosapa WM 500 cu 7 CP are un sistem de ambreiaj flexibil şi fiabil, cu cablu cu rolă întinzător şi două curele dinţate cu răcire. Acest sistem atenuează şocurile suferite de motor în cazul unui teren mai dur cu rădăcini, pietre, lemne şi diferite obstacole. Sistemul de transmisie al motocoasei se face printr-o cutie de viteze cu două trepte şi una de mers înapoi având şi o carcasă de transmisie finală pe lant. Comenzile ghidonului reglabil se fac cu maneta ambreiajului şi cu butonul de oprire aflat pe partea stângă iar acceleraţia pe partea dreaptă.

Are un număr de 12 cuţite pe dreapta şi 12 cuţite pe stânga, cu o lăţime de cultivare de 80 – 100 cm şi o adâncime de 30 cm.

Această motosapă are o construcţie solidă şi face faţă unei suprafeţe de 10000 mp, cu posibilitatea de a putea fi echipată cu plug, plug cartofi, rariţă, cultivator, cositoare, pompă de apă, remorcă de 400 kg şi multe alte accesorii. Transportul se face pe 2 roţi de cauciuc şi o roată frontală pentru înaintare.

Culoarea este la alegere, în nuanţe de rosu sau verde.

Motosapa WM 500 cu 7 CP are un preţ accesibil şi dacă esti cultivator şi corespunde nevoilor tale, ţi-o recomad cu toată încrederea.

Comentarii

Leave a reply

Review IT