REVIEW: GPS Navigatie Full Europe 7” – Pentru autoturism, camion, taxi și motocicletă!

  Review GPS Navigatie Full Europe 7”

Drumul poate fi lung sau scurt, dar oriunde te duci cu mașina, este întotdeauna mai bine să fii sigur că vei ajunge. Astăzi ai posibilitatea de a achiziționa un sistem de navigație GPS Navigatie Full Europe 7”, care reprezintă un asistent modern și compact. Este pur și simplu indispensabil pe drum. Acest dispozitiv este ideal nu numai pentru mașină, ci și pentru camion, taxi și motocicletă. La dispoziția ta sunt hărțile cele mai detaliate ale țărilor din Europa, actualizate gratuit pe viață. Orice țară vei vizita, poți fi întotdeauna sigur de corectitudinea direcției sale, deoarece baza este pentru aproximativ 50 de țări europene. Ecranul mare și interfața intuitivă, fac ca dispozitivul să fie simplu și confortabil.

 Preț GPS Navigatie Full Europe 7”

Sistemul de navigație GPS Navigatie Full Europe 7” are un preț  convenabil, iar raportul preț calitate este foarte bun. Este greu să găsești o combinație bună între preț și calitate, iar GPS Navigatie Full Europe 7” corespunde perfect acestei caracteristici. În pachetul său sunt incluse și accesorii, precum, încărcător, cablu USB, suport parbriz și manual de utilizare.

Vezi preț – Navigatie Full Europe 7

 Caracteristici

Dacă mai devreme șoferii au folosit hărți de hârtie, acum, acestea au fost înlocuite cu versiuni electronice. GPS Navigatie Full Europe 7” este un sistem de navigație care oferă avantaje incontestabile. Acesta poate indica în orice moment cea mai convenabilă și cea mai rapidă cale către destinație și poate afișa locația șoferului. GPS Navigatie Full Europe 7” afișează nu numai numele străzilor și numerele de case, ci  le prezentă în format 3D. Dacă nu te simți confortabil cu hărțile convenționale, hărțile GPS-ului Navigatie Full Europe 7” devin simplu și ușor de înțeles. Și datorită tehnologiei moderne, acest sistem de navigație te va ajuta oriunde în Europa.

Display: Este realizat cu un ecran  de 7” , având o rezoluție de 800 x 480 pixeli.  Ecranul mare te ajută să te deplasezi cu încredere și în siguranță, deoarece îți oferă informații care se citesc cu ușurință.

Hardware: GPS Navigatie Full Europe 7”  este echipat cu un procesor de ultimă generație MSATR 2531 cu frecvența de 800 MHz. Astfel, te poți deplasa cu încredere și confortabil în orice țară sau oraș. Hărțile detaliate, rutele exacte, funcții suplimentare, toate acestea sunt ajutoare utile.  Memoria RAM a acestui dispozitiv este de 128 MB.

Procesor: MSATR 2531 cu frecvența de 800 MHz, unul dintre cele mai bune procesoare. 

Harti: GPS-ului Navigatie Full Europe 7”  include hărțile europene, cu actualizări gratuite pe viață. 

Audio-video: Înregistrarea ciclică a fișierelor, microfonul încorporat, senzorul de mișcare, modulator FM – toate acestea sunt în GPS-ului Navigatie Full Europe 7”.

Baterie: Bateria este 1200 MAH.

Optiuni suplimentare

Nu deține. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT