REVIEW: Sistem de navigatie Navman 4000 LM – Cu Asistent Lane Guidance!

  Review Sistem de navigatie Navman 4000 LM

Noul Navman 4000 LM vine cu caracteristici practice și cu hărți ce pot fi actualizate de-a lungul vieții. În acest caz, nu trebuie să îți faci griji  în privința noilor actualizări ale hărților  hărți sau ale traseului. Actualizarea hărților se face pe toată durata vieții, deoarece  informațiile despre rută se schimbă în mod constant. Asistentul Lane Guidance îți garantează întotdeauna alegerea căii potrivite. Aceasta este o caracteristică foarte utilă pe drumurile aglomerate de astăzi. Aplicația 3D Terrain afișează vizualizări 3D realiste, intersecții  cu semnele rutiere, astfel încât va dura mai puțin timp să evaluezi intersecția sau ieșirea care se apropie.

 Preț Sistem de navigatie Navman 4000 LM

Sistemul de navigație Navman 4000 LM nu are un preț foarte mare, iar raportul preț calitate este bun, deoarece designul dispozitivului este modern, dispune de funcții importante,  iar calitatea materialului carcasei este  bună. În pachetul dispozitivului nu sunt oferite accesorii incluse în preț.

Vezi preț – Navman 4000 LM

 Caracteristici

Sistemul de navigație Navman 4000 LM este un instrument modern, care simplifică viața pe drum, condiția fiind aceea de a fi utilizat în mod corect toate funcțiile utile. Navman 4000 LM  are integrat un planificator pentru călătorii, acesta fiind ideal pentru planificarea călătoriile într-un mod confortabil, de acasă. Dacă vei folosi aplicația NavDesk,  poți seta puncte intermediare multiple, optimizând traseele pe care vei merge.  Cu funcția de asistent parcare, vei ști de la 1 km distanță unde anume vei parca. Funcția Pieton te va ajuta să te deplasezi pe jos pentru a vizita diferite puncte de interes.

Display: Sistemul de navigație Navman 4000 LMT are un ecran tactil de culoare neagră, cu o diagonală de 4,3 inch. Oferă o vizualizare bună având unghiuri de vizibilitate foarte bune, precum și o rezoluție a ecranului de 480 x 272 pixeli.

Hardware: Sistemul de navigație Navman 4000 LM rulează destul de rapid. Smart Routes este o tehnologie care folosește informațiile adunate de la conducătorii auto din trafic și în funcție de stilul tău de conducere îți oferă rute personalizate, după preferințele tale. Navman 4000 LM vine și cu o funcție gratuită pentru 3 luni, de identificare a radarelor pe traseu. Memoria dispozitivului poate fi extinsă cu un card Micro SD.

Procesor: Despre procesorul dispozitivului, producătorul nu oferă nicio informație.

Harti: Sistemul de navigație Navman 4000 LM vine cu hărți pentru toată Europa, preinstalate, cu upgrade gratuit pe toată durata vieții.  

Audio-video: Asistență pentru parcare.

Baterie: Bateria Li-Ion  oferă o autonomie de până la 2 ore.

Optiuni suplimentare

Card micro SD și accesorii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT