Noutati criptomonede – care sunt cele 2 noi monede introduse de Revolut

Portofoliul de criptomonede disponibile unui numar care atinge in jur de 2 milioane de utlizatori ce apartine platformei Revolut primeste inca 2 monede. Este vorba despre XRP Ripple si despre Bitcoin Cash, acestea fiind disponibile pentru a fi cumparate, pentru a deveni posesia utilizatorilor, dar si pentru a fi vandute in mod instant, prin aplicatia dedicata.

Noutati din lumea crypto –  cele doua monede noi introduse de Revolut

Astfe de noutati criptomonede nu pot decat sa bucure pasionatii. Iata ca pe langa monedele cu care utilizatorii erau deja in tema (Bitcoin, Ethereum, Litecoin), Revolut a introdus si aceste doua monede, anume XRP si Bitcoin Cash. Lasand la o parte faptul ca in calitate de utilizatori poti sa cumperi, sa stochezi si sa vinzi monedele digitale in discutie, de asemenea poti sa setezi alerte. Prin acestea esti instiintat cu privire la valorile lor, respectiv cu cresterile poate pana la un procent care iti va atrage atentia, fata de care manifesti interes. Acestea noutati criptomonede sunt sigure pentru ca provin direct de la sursa, compania emitand un comunicat de presa in acest sens.

Potrivit co-fondatorului si CTO Revolut, Vlad Yatsenko, motivul pentru care a fost lansata functionalitatea in cauza il constituie dorinta de a oferi expunere populatiei de masa la criptomonede. Acesta priveste si considera ca nu este altceva decat o piedica pentru cei mai multi dintre oameni toate codurile private, ideea exchange-urilor, precum si ce a depozitarilor. In aceast sens, a vizat compania o modalitate de a facilita accesul pe care il au consumatorii vizavi de criptomonede. Tot din spusele acestuia, un alt motiv pentru care a fost avuta in vedere realizarea acestui pas si implementarea deciziilor il constituie cererile pe care le-au inaintat cu interes utilizatorii platformei.

Avand ca sursa  tot fondatorul mai sus mentionat, se pare ca tot din dorinta comunitatii Revolut, au fost avute in vedere in mod specific cele doua monede digitale – XRP si Bitcoin Cash. In fapt cererea acestora pentru a putea fi accesate din aplicatia dedicata a fost una coplesitoare.

Este adevarat si recunoaste si fondatorul ca abia dupa luni intregi de negoicieri si de munca intensa pentru dezvoltare, utilizatorii Revolut au posibilitatea sa se expuna si la aceste monede digitale.

Cu aproximatie valoarea pe unitate a monedei XRP este de 0,62 dolari, cea totala a pietei fiind mai are de 24 miliarde de dolari. Cu toate acestea, nu trebuie pierduta din vedere nici pozitia urmatoare, anume cea ocupata de Bitcoin Cash. In cazul acesteia valoare pe unitate este un pic mai mare de o mie de dolari, iar cea totala a pietei ajung sa depaseasca lejer pe cea de 18 miliarde dolari. Pentru mai multa precizie vis a vis de aceste informatii, poti consulta platforme profesionale, care se axeaza pe date de moment, ce prezinta acuratete crescuta.

Compania Revolut al carei sediu este in Londra are in prezent peste 2 milioane utilizatori din toata Europa. La ora actuala a procesat mai mult de 60 milioane tranzactii a caror valoare depaseste 15 miliarde.

Comentarii

Leave a reply

Review IT