Panasonic CS/CU-UE9RKE – aparat de aer conditionat cu tehnologie Inverter si filtru Full HD!

Modern, performant si destul de puternic, aparatul de aer conditionat Panasonic CS/CU-UE9RKE este ideal pentru a va putea bucura de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, intr-o incapere de maxim 25 mp, chiar si la temperaturi extreme. Acesta este disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din orice punct de vedere.

Designul sau este unul simplu si modern, cu o unitate interioara eleganta de culoare alba, care va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul sau, potrinvindu-se perfect in oricare incapere a locuintei dumnevoastra. Aparatul de aer conditionat de la Panasonic este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ la racire, respectiv in clasa energetica A la incalzire, pentru un consum cat mai redus de energie electrica, beneficiind de un coeficient de randament sezonier la racire SEER 5,6 si SCOP 3,8 la incalzire.

PROMOȚIE Panasonic CS/CU-UE9RKE, 9000 btu – verifică preț

Cu ajutorul tehnologiei Inverter, aparatul este echipat cu un nou compresor rotativ Inverter de ultima generatie, produs chiar de catre brandul international Panasonic, ceea ce asigura o functionare optima, silentioasa si foarte eficienta, chiar si la temperaturi extreme. Tehnologia avansata Inverter ofera o mai mare eficienta energetica, o reducere a nivelului de zgomot si mai mult confort, precum si un control sigur al temperaturii setate si o mentinere constanta a acesteia, fara fluctuatii mari de temperatura.Panasonic CS CU-UE9RKE

Caracteristicile sale generale includ o capacitate decenta de racire/incalzire de pana la 9000 BTU/h, tehnologia Internet Control Ready pentru controlul de la distanta printr-un modul Wi-Fi (optional), precum si o telecomanda usoara de utilizat (cu afisaj digital). In plus, aparatul marca Panasonic mai beneficieaza si de un filtru de inalta densitate (Full HD) pentru eliminarea semnificativa a bacteriilor, virusurilor, prafului si a mirosurilor neplacute, cu pana la 90%, oferind asadar un aer curat si sanatos.

Aparatul de aer conditionat Panasonic CS/CU-UE9RKE dispune de mai multe functii extrem de utile, si anume de Racire, Ventilare, Incalzire, Auto Restart, Super Quiet, precum si o functie de eliminare a mirosurilor neplacute. Functia Auto Restart permite repornirea automata a sistemului de climatiare de la Panasonic, la setarile sale anterioare, in cazul in care modeul de functionare este oprit brusc din cauza unui motiv neobisnuit, cum ar fi, o intrerupere de curent si nu numai.

Comentarii

Leave a reply

Review IT