Aparat de aer conditionat KYATO K09-ION++S

REVIEW: Aparat de aer conditionat KYATO K09-ION++S – Cu 9000 BTU, Generator de ioni negativi și Eco Function!

Aparatul de aer condiționat KYATO, K09-ION++S cu ECO Function, poate crea un aer respirabil pentru utilizator. Este necesar să determini ce temperatură dorești să ai în cameră. În mod obișnuit, în plină zi de vară, temperatura este sufocantă, iar utilizatorul poate stabili o temperatură minimă de 18 grade C în încăpere. Și, aparatul de aer condiționat va începe să funcționeze la viteză maximă, în timp ce consumul de energie va fi maxim. Același lucru se întâmplă și atunci când  încălzește pe timp de iarna. Pentru a încălzi rapid camera, utilizatorul seta temperatura maximă și din nou, consumul va fi minim. Acest lucru se datorează funcției Eco și a compresorului Inverter.

 Preț Aer conditionat KYATO, K09-ION++S

Aparatul de aer condiționat KYATO, K09-ION++S are un preț foarte mic, iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul are o funcționare economică și un randament bun. Designul este foarte elegant și permite amplasarea la vedere. La cumpărarea aparatului de aer condiționat, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat KYATO, K09-ION++S este dotat cu un compresor cu tehnologia Inverter și se bazează pe funcția Eco, care oferă consum redus de energie, în timp ce răcește sau încălzește foarte rapid.  Dispozitivul este dotat cu filtre de purificare a aerului cu ioni de argint și de purificare a aerului, precum și de protecție împotriva mucegaiului. KYATO, K09-ION++S este fiabil și oferă o funcționare silențioasă, ce permite amplasarea lui chiar și în dormitor.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat KYATO, K09-ION++S are o capacitate generală de 9000 BTU oferind confort într-o încăpere cu suprafața de până la 24 mp.

Unitate interna: Unitatea interioară a aparatului de aer condiționat KYATO, K09-ION++S are un design foarte elegant, cu afișaj ascuns și având amplasat pe partea frontală logo-ul KYATO. În interiorul unității interioare se află compresorul Inverter, filtrele de purificare a aerului și ventilatorul.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat KYATO, K09-ION++S,  aparține clasei de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Datorită compresorului Inverter și a funcției Eco, dispozitivul poate economisi energia electrică, funcționând la capacitate maximă.

Funcții și tehnologii: Funcțiile aparatului de aer condiționat KYATO, K09-ION++S sunt de a răci, încălzi, dezumidifica și ventila aerul din încăpere. Pe lângă acestea, dispozitivul mai are integrate și funcțiile Autorestart, I Feel, Ionizator, Autodiagnoză și Autocurățare care îi măresc eficiența.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat KYATO, K09-ION++S este cuprins între 27 dB, 33 dB, 37 dB și 42 dB, fiind aproape inperceptibil.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT