Aparat de aer conditionat KYATO K18-ION++S

REVIEW: Aparat de aer conditionat KYATO K18-ION++S- Cu tehnologia Inverter, 18000 BTU și Eco Function!

Aparatul de aer condiționat KYATO, K18-ION++S într-o dimensiune nouă, poate crea perfect un aer respirabil în apartament și birou. În plus, față de funcțiile de bază ale răcirii, încălzirii, ventilației și dezumidificării aerului excesiv de umed, în aparatul de climatizare, sunt implementate funcții suplimentare pentru un confort sporit al utilizatorului și o ușurință în management. Funcția deosebit de utilă și necesară de auto-curățare, va proteja unitatea de îngheț în aer liber și capacitatea de a rula la temperaturi exterioare scăzute și de protecție împotriva aerului rece în modul de încălzire. Dispozitivul funcționează cu freon R410A de înaltă performanță, care poate nu numai să răcească casa, ci să o și încălzească. În plus față de funcțiile de bază inerente ale altor produse de marcă, linia ECO are câteva caracteristici unice.

 Preț Aer conditionat KYATO, K18-ION++S

Aparatul de aer condiționat KYATO, K18-ION++S are un preț destul de bun, iar raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece dispozitivul are un design foarte elegant și este dotat cu tehnologie avansată. La cumpărarea aparatului de aer condiționat, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACT-12WIFI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TA-R32/2020-KIT 12000 BTU
4. Whirlpool SPIW 312L 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat KYATO, K18-ION++S este dotat cu compresor Inverter și se bazează pe consumul redus de energie, oferind în același timp eficiență maximă. Cu funcția ECO, dispozitivul poate răci sau încălzi în mod rapid încăperea, printr-o operare cu o frecvență ridicată și cu un debit mare de aer, economisind cu până la 30% energia electrică. Funcția de dezumidificare va permite uscarea aerului în cameră pe vreme umedă, fără supraîncălzirea acestuia.

 

Capacitate: Aparatul de aer condiționat KYATO, K18-ION++S are o capacitate generală de 18000 BTU și este eficient pentru o suprafață de până la 40 mp.

Unitate interna: KYATO, K18-ION++S are are o unitate interioară cu design elegant, având integrate  o mulțime de caracteristici utile. Cu filtrul de ioni de argint, are capacitatea de a omorâ 99,96% din bacterii, chiar de la primul contact, iar filtrul de praf și antimucegai ține particulele fine de praf și alergeni la distanță.

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat KYATO, K18-ION++S, oferă o eficiență energetică care aparține clasei A++ la răcire și A+ la încălzire. Echipat cu compresor cu tehnologia Inverter, dispozitivul economisește energia electrică, deși funcționează la capacitate maximă.

Funcții și tehnologii: KYATO, K18-ION++S este creat pentru a răci, încălzi, dezumidifica și ventila aerul într-o incintă de 40 mp. Eficiența sa, se datorează funcțiilor Autorestart, I Feel, Ionizator, Autodiagnoză și Autocurățare pe care le are integrate.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat KYATO, K18-ION++S este cuprins între 31 dB, 36 dB, 39 dB și 46 dB, în funcție de modul de funcționare, oferind un somn confortabil.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

Comentarii

Leave a reply

Review IT