Panasonic ES-RT37-S503 – aparat de ras fara fir pentru un barbierit umed/uscat excelent!

Fie pentru un barbierit umed sau uscat, aparatul de ras fara fir Panasonic ES-RT37-S503 este perfect pentru cei care isi doresc un barbierit rapid, confortabil si foarte precis, beneficiind de un design elegant, un numar de trei dispozitive de taiere precise si rezistente din otel inoxidabil, functie Wet&Dry, folie arc multi-flit, un capat de ras pivotant si foarte flexibil, dar si o baterie Li-Ion cu o autonomie generoasa de pana la 54 de minute.

Aparatul de ras de la Panasonic include trei dispozitive de taiere ascutite si rezistente din otel inoxidabil, care asigura un barbierit eficient si foarte precis cu lame noi de tundere pentru o taiere fina si de inalta calitate a tuturor firelor de barba. Pe langa cele trei lame ascutite cu unghiuri de inclinare la 30 de grade, aparatul de ras mai benficieaza de un capat de ras pivotant si flexibil in mai multe directii pentru urmarirea oricarui tip de contur al fetei.

PROMOȚIE Aparat de Ras Panasonic ES-RT37-S503 – verifică preț

Fuctia Wet&Dry ofera o barbierire umeda si usoara, cu gel sau spuma, chiar si sub dus sau uscata pentru un barbierit simplu si rapid, ceea ce va permite sa va bucurati de o experienta de barbierire confortabila si de cea mai buna calitate, indiferent ca alegeti un barbierit umed sau uscat. Cu toate acestea, aparatul de ras mai integreaza si trei folii cu modele distincte pentru a putea beneficia de o prindere si totodata retezare cat mai eficienta chiar si a firelor de barba din zonele dificile.Panasonic ES-RT37-S503

Aparatul de ras Panasonic ES-RT37-S503 dispune de un motor puternic cu pana la 10000 de rotatii pe minut, functie Wet&Dry pentru un barbierit umed sau uscat, folie arc de tip multi-fit, functie lavabil, un capat de ras flexibil si nu in ultimul rand de un Trimmer incorporat. In ceea ce priveste aspectul, acesta ofera un desing modern si placut la atingere, gratie unei carcase atragatoare de culoare argintie si a celor trei lame durabile din otel inoxidabil, avand o greutate de un kilogram.

1 Comment
  1. Reply
    Rt 17 decembrie 2016 at 8:54

    postati va rog foto video cu performantele acestui aparat

Leave a reply

Review IT