REVIEW: Sistem audio Panasonic SC-HC49EG-K – Cu LincsD-Amp, a 2-a generatie!

Panasonic SC-HC37DB este, în esență, un  model similar cu alte dispozitive din aceeași categorie, însă, acest model nu dispune de suport pentru tehnologia Airplay Apple. Cu toate acestea, sistemul este dotat cu alte tehnologii, cum ar fi LincsD-Amp, care are rolul de a îmbunătăți calitatea sunetului. Chiar bazat pe această tehnologie, sistemul este unul dintre cele mai bune de la Panasonic. 

Preț Panasonic SC-HC49EG-K

Panasonic SC-HC49EG-K este, în esență, un sistem audio care este dotat cu  CD player, modul dual FM / DAB tuner radio și o stație de andocare pentru iPod sau iPhone. Există, de asemenea, un port USB, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru a reda fișiere MP3 de pe chei USB sau hard disk-uri. Sistemul este complet integrat, astfel încât difuzoarele sunt încorporate și nu pot fi detașate de unitatea principală. Deși te-ai aștepta la un preț foarte mare, Panasonic SC-HC49EG-K poate fi cumpărat la un preț destul de mic.

 REVIEW Panasonic SC-HC49EG-K

Scoțând dispozitivul din cutie, acesta nu pare a fi robust, la fel ca multe alte  produse premium de la Panasonic.  Carcasa este realizată în mare  parte din material plastic. Cu toate acestea, privit din față, Panasonic SC-HC49EG-K este destul de atractiv. A fost dotat cu o carcasă Perspex elegantă, astfel încât sistemul audio pare foarte atrăgător. Destul de neobișnuit, tweeterele  sunt montate în partea de jos, în timp ce principalii factori ai difuzoarelor, care sunt fabricați din fibre de bambus, se găsesc în partea de sus. 
Toate cele patru difuzoare care lucrează împreună, produc o putere totală  destul de modestă de 40 de wați.
Când apeși butonul Eject,  CD-ul alunecă din stânga pentru a descoperi mecanismul CD vertical,  și care este montat pentru a-ți permite să încărcați un disc. Vei fi uimit, atunci când apeși butonul Eject iPod, deoarece  ușa se glisează spre dreapta și apoi un suport motorizat se extinde pentru a accepta music player-ul sau telefonul.
Apăsând pe butonul de ejectare din nou,  tava retractează în interiorul sistemului Panasonic SC-HC49EG-K și ușa se închide peste partea din față a acestuia. Deoarece această ușă este din plastic semi-transparent,  poți vedea în continuare și poți citi ecranul iPhone-ului, atunci când este ascuns în interior, deși cu lumina de fundal, acesta este mascat cu grijă. Sistemul motorizat arata cool și poate adăuga încăperii un plus de eleganță.
 Principalele caracteristici:
  • Putere (W): 40
  • Redare format: MP3, CD-DA
  • Radio: FM, -0 de presetări, RDS
  • Conectivitate: Bluetooth, USB, Wireless, NFC
  • Compatibilitate: Phone 5/iPhone 5s/iPhone 5c iPod/iPhone/iPad
  • Caracteristici speciale: Control Bass si Treble, Egalizator preprogramat, D.Bass, Pure Direct, Sound System, LincsD-Amp
Panasonic SC-HC49EG-K

40W, CD, USB, Bluetooth, Docking iPhone lightning

 Părerea noastră

Sistem audio Panasonic SC-HC49EG-K este dotat  în partea de sus,  cu o linie de butoane pentru comutarea între iPod, CD player, radio și funcțiile USB. Există, de asemenea, redare și controale de bază pentru volum, precum și un buton pentru oprire și pentru modul Dynamic Bass. Sistemul oferă de fapt mai mult control, deoarece include unele butoane suplimentare, pentru a-ți permite să te deplasezi prin meniuri de pe iPod, dezactivând sunetul sistemului și intrând în meniul de configurare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT