REVIEW: Centrala termica in condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080 – Cu cele mai bune consumuri!

Centrala termica in condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080

Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080 este o centrală termică de perete cu funcționare pe gaz, care are capacitatea de a consuma mai puțină energie, deoarece folosește în plus, căldura latentă vaporizată în gazele de ardere. Folosind centrala termică în condensare Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080,  vei reduce costurile de încălzire și vei avea grijă de mediul înconjurător. Materialele de înaltă calitate, cum ar fi oțelul inoxidabil, cu care a fost realizată această centrală termică, oferă economie și durabilitate.

Prin urmare, schimbătorul de căldură este realizat din Inox Radial Vitodens 100-W, care preia fiabilitatea ridicată și garantează o lungă durată de viață. Inima centralei termice Vitodens 100-W este arzătorul cilindric MatriX, fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acesta este deosebit de economic, deoarece utilizează principiul de modulare al arderii. În același timp, emisiile de noxe sunt reduse semnificativ. Astfel, Vitodens 100-W îndeplinește cele mai înalte cerințe de mediu.

Centrala termica in condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080

Centrala termică în condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080 este realizată de un producător de echipamente de înaltă calitate, german, iar dispozitivul servind drept mărturie. Datorită dimensiunilor compacte, Vitodens 100-W  este potrivită pentru aproape orice interior: în bucătărie, în baie, pe podea sau într-o nișă creată special, Vitodens putând fi montată rapid și gata de funcționare. Aceasta este o centrală termică în condensare, cu tip de montare mural și tip de alimentare cu gaz metan în tiraj forțat. Randamentul pe care îl poate oferi suprafeței de 160 de mp, este de 109%.

Funcții

  • Debit de apă caldă: 13,9 l/min
  • Touchscreen

 Eficiența

Centrala termică în condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080 face parte din clasa de eficiență energetică 4 stele, având un randament maxim de 109%.

 Siguranța în exploatare

Pentru siguranța în exploatare, centrala termică în condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080 oferă funcția de siguranță:

  • Protecție la îngheț

  Cele mai importante caracteristici

  • Tip centrală: condensare
  • Tip montare: murală
  • Putere termică nominală: 26 kw min/max
  • Tip de alimentare: gaz metan
  • Tiraj: forțat
  • Randament: 109%
  • Suprafața spațiului ce trebuie încălzit: 160 mp

Preț Centrala termica in condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080

Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080 are un preț ridicat, este o centrală termică de perete cu funcționare pe gaz, oferind un raport optim preț/performanță, datorită faptului că oferă un confort ridicat la încălzire și la prepararea apei calde menajere, dimensiunile fiind compacte iar designul elegant. La cumpărare se oferă o garanție de 24 de luni care este inclusă în preț.

Viessmann Vitodens 100-W 26 kw

Centrala termica in condensare

 Părerea noastră

Centrala termică în condensare cu touchscreen Viessmann Vitodens 100-W 26 kw combi B1KC080, oferă un mediu ambiental foarte plăcut, având un randament destul de ridicat pentru încălzirea locuinței și a apei calde menajere. Aceasta face parte din clasa de eficiență energetică patru stele, oferind importante reduceri de combustibil. Din punctul nostru de vedere, Vitodens 100-W este una dintre cele mai bune dispozitive de pe piață și o recomandăm cu toată încrederea.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT