REVIEW: Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E – Cu pompa de încălzire cu turație variabilă!

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E

Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E este cea mai avansată centrală termică din punct de vedere tehnologic, putând fi montată pe perete. Aceasta este dotată cu un schimbător mare de căldură, realizat din cupru 100%, fără acoperire. Are cel mai mare schimbător de căldură, fiind realizat din 18 plăci, 14 dintre acestea aparținând altor branduri. Aceasta este singura centrală termică cu funcția de recirculare a apei calde integrate. Funcția de susținere a colectorului solar, permite funcționare sistemului fără investiții suplimentare.

Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E  este un dispozitiv de perete cu o cameră de ardere deschisă. Aceasta este o centrală termică cu două circuite destinate încălzirii și preparării apei calde în modul de curgere. Calitatea preparării apei este la cel mai înalt nivel, conform cerințelor EN 13205. Presiunea minimă pentru prepararea apei calde este de 0,2 bari, iar modularea puterii se face în modul de încălzire și în modul de preparare a apei calde menajere.

Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E, Gaz, 35 kW, Tiraj fortat, Pompa de incalzire cu turatie variabila, Afisaj multifunctional

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E este proiectată pentru încălzirea și alimentarea cu apă caldă a apartamentelor și caselor de la curte, cu suprafața de până la 220 mp. Aprinderea se face electronic și se oferă posibilitatea de a limita consumul de energie termică, menținând în același timp performanța maximă a apei calde. Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E oferă un mod economic și confortabil de încălzire și prepararea a apei calde. Oferă posibilitatea de a conecta un controler de temperatură exterior. Nivelul de zgomot oferit este foarte redus și deține abilitatea de a crea cascade controlate automat.

Funcții

 • Automatizare performanță Bosch Heatronic III cu tehnologie BUS
 • Modul ”Vacanță”
 • Panou de control: Afișaj multifuncțional

 Eficiența

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E face parte din clasa de protecție electrică X4D.

 Siguranța în exploatare

Pentru siguranța în exploatare, Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E  oferă câteva funcții de siguranță:

 • Monitorizarea flăcării cu ionizare
 • Supapă de siguranță
 • Protecție împotriva supraîncălzirii
 • Manometru pentru sistemul de încălzire

  Cele mai importante caracteristici

 • Tip centrală: condensare
 • Tip montare: murală
 • Putere termică nominală: 35 kw min/max
 • Tip de alimentare: gaz metan
 • Randament: 109 %
 • Panoul de comandă: afișaj multifuncțional

Preț Centrala termica murala cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E  are un preț destul de ridicat față de alte dispozitive de încălzire și preparare a apei calde menajere. Raportul preț/calitate este totuși corect, deoarece materialele care stau la baza proiectării sunt de înaltă calitate, oferind eficiență maximă în funcționare și un consum redus de combustibil. La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție de 60 de luni, care este inclusă în preț.

Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E

Gaz, 35 kW, Tiraj fortat

 Părerea noastră

Centrala termică murală cu condensare Bosch Condens 7000 W ZWBR35-3E  este de cea mai bună calitate, fiind realizată de un producător recunoscut pentru produsele sale electrocasnice de mare calitate. Centrala termică este realizată cu materiale de înaltă calitate, oferă consum redus de energie și un randament foarte înalt. Aceasta asigură protecție în funcționare, având încorporate diferite controale electronice.  

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT