REVIEW: Sistem de navigatie GPS 7 inch – Cu procesor Mediatek GPyeS JOY 7 model 2018!

  Review Sistem de navigatie GPS 7 inch procesor Mediatek GPyeS JOY 7 model 2018

Sistemul de navigatie GPS 7 inch cu procesor Mediatek GPyeS JOY 7 model 2018, este o noutate, care combină un dispozitiv complet de navigație GPS cu un Modulator FM. Sunetul poate fi transmis direct în boxele mașinii. Camera aflată pe panoul din spate al navigatorului, este capabilă să înregistreze condițiile de trafic în timp real.

 Preț Sistem de navigatie GPS 7 inch procesor Mediatek GPyeS JOY 7 model 2018

Sistemul de navigatie GPS 7 inch cu procesor Mediatek GPyeS JOY 7 model 2018 are un preț foarte bun, iar raportul preț calitate este deasemenea, bun. Acest sistem de navigație are un design deosebit, rama metalică constituind un avantaj. La cumpărarea dispozitivului se oferă și accesorii incluse în preț. Acestea sunt: parasolar profesional cu sistem de prindere pe GPS, încărcător de priză, suport parbriz cu ventuză cu vacuum, încărcător auto, stylus, cablu de date, instrucțiuni.

Vezi preț – GPS 7 inch

 Caracteristici

Interfața obiectului este simplă și nu prezintă dificultăți pentru utilizator. Aplicația este implementată la un nivel intuitiv. Dimensiunile monitorului oferă o căutare convenabilă și simplifică sarcina de mai multe ori. Dispozitivul este echipat, de asemenea, cu un asistent vocal. Acesta garantează o orientare ușoară pe traseu, datorită instrucțiunilor simple și precise. Când șoferul se apropie de o intersecție periculoasă sau de o trecere feroviară, dispozitivul raportează acest lucru. De asemenea, acest GPS afișează locația polițiștilor, apropierea de zonele cu școli etc.

Display: Este realizat cu un ecran  de 7”, având o rezoluție de 800 x 480 pixeli.  Ecranul mare te ajută să te deplasezi cu încredere și în siguranță, deoarece îți oferă informații care se citesc cu ușurință. Rezoluția înaltă și parametrii optimi ai diagonalei, precum și caracteristica specială a ecranului, Premium Bright, oferă o imagine detaliată.  În acest caz, se utilizează tehnologia Resistive High Definition, precum și un număr de 65 K culori.

Hardware: Sistemul de navigatie GPS 7 inch este echipat cu un procesor de ultimă generație cu procesor Mediatek 3351 cu frecvența de 800 MHz. Sistemul de operare este funcțional, acesta funcționând cu un sistem de operare Microsoft Windows CE 6.0 cu software  IGO Primo2 Full Europa 3D inclus și susținut de harta de navigație a Europei cu program de navigare IGO Primo 2. Memoria RAM a dispozitivului este de 256 MB DDR3, cu o memorie internă de 8 GB, iar prezența unui slot de memorie microSD max. 32GB, extinde foarte mult funcționalitatea dispozitivului, ajungând până la o capacitate maximă de 64 GB.

Procesor: Mediatek 3351 cu frecvența de 800 MHz, unul dintre cele mai bune procesoare. GPS-ul cu chipset MStar MSB2531 are un număr de canale GPS pentru 66 de locații și 22 de urmărire. 

Harti: Dispozitivul se bazează pe software-ul IGO Primo2 Full Europa 3D, iar datele cartografice sunt actualizate gratuit. 

Audio-video: GPS-ul este echipat cu funcția de transmițător FM. Această caracteristică îți permite să auzi sunetul de la difuzoarele mașinii. Acum, poți asculta tot ce vrei, iar sunetul se revarsă din difuzoarele mașinii. Pentru conectivitate este dotat cu  Audio – Jack 2.5 mm, mini USB2.0, bazându-se pe tehnologia Touch screen.

Baterie: Bateria este de tip Li-Ion 1600 mAh cu alimentare  la 12-24V/ 1,5 A, oferind o autonomie de până la 3-4 ore.

Optiuni suplimentare

TMC opțional.

Comentarii

Leave a reply

Review IT