Espressor automat Saeco Incanto HD8914/09, 1850W, Sistem automat spumare a laptelui, 5 varietati de cafea, AquaClean, 15 bar, 1.8l, Inox/Negru – cu tehnologii inovatoare

Preţ Saeco Incanto HD8914/09

Espressorul automat Saeco Incanto HD8914/09 a fost creat de producătorii de la Saeco bazat pe tehnologii inovatoare, din materiale de calitate şi cu o funcţionalitate cât mai uşoară. Nu trebuie decât sî alimentezi cu cafea, apă şi lapte, pentru ca espressorul să macine cafeaua şi să prepare o cafea espresso după gustul tău sau un capuccino delicios cu spumă multă şi cremoasă. Preţul acestui espressor deşi este mai mare, se justifică cu calitatea pe care o are.

Aspect Saeco Incanto HD8914/09

Saeco Incanto stabileşte un nou standard pentru clasa sa. Rafinat, cu o carcasă din oţel inoxidabil de culoare neagră cu inserţii de inox,  dotat cu tehnologie italiană de înaltă clasă, acesta este proiectat pentru a prepara cele mai divine cafele, de fiecare dată. Visele tale în materie de cafea, vor deveni realitate. Espressorul Saeco Incanto HD8914/09 se potriveşte perfect cu mobilierul oricărei bucătării, găsindu-şi cu uşurinţă un spaţiu, deoarece dimensiunile sale sunt de 215 x 429 x 330 mm iar greutatea de 7,2 kg având un cablu de alimentare cu o lungime de 80 cm.

Caracteristici Saeco Incanto HD8914/09

Saeco Incanto HD8914/09 este un espressor automat care funcţionează cu o putere de 1850 de waţi şi o presiune de 15 bari. Acesta este dotat cu un rezervor de apă cu capacitatea de 1,8 litri, un compartiment pentru cafea cu capacitatea de 250 grame, o râşniţă de cafea din material ceramic şi o capacitate de redare a două cafele simultan. Espressorul automat Saeco Incanto HD8914/09 este dotat cu funcţia capuccino, dispozitiv de spumare, sistem de fierbere a apei, sistem anticalcar, opţiunea de setare a temperaturii, opţiunea de setare a cantităţii de cafea şi opţiunea de setare a gradului de măcinare.

Dispozitivul de spumare va încununa cafeaua cu o spumă bogată şi cremoasă, doar prin simpla atingere a unui buton. În câteva secunde vei descope un strat consistent de mătase, delicios, o cafea destinată  iubitorilor de capuccino. Râşniţa din ceramică garantează momente de răsfăţ cu cafea pură. Spre deosebire de alte materiale, cel ceramic împiedică supraîncălzirea cafelei şi implicit a gustului de ars. Uneori este nevoie de a avea posibilitatea să faci o cafea delicioasă fără cofeină. Mulţumită opţiunii Powder, poţi face o cafea decafeinizată, ori de câte ori ai nevoie. Cu recipientul Quick Heat îţi poţi prepara un capuccino perfect fără să aştepţi. Secretul este materialul din aluminiu şi corpul din oţel inoxidabil care poate ajunge foarte rapid la temperaturi ridicate.

Review Saeco Incanto HD8914/09

Espressorul automat Saeco Incanto HD8914/09 îţi poate prepara sortimente de băuturi, de la o cafea espresso delicioasă, tare şi aromată, până la latte macchiato, capuccino şi alte specialităţi, după preferinţa fiecăruia. Fie că este un moment al dimineţii, în timpul zilei sau seara după cină, există un gust şi o tărie pentru fiecare dintre aceste momente. Fiecare detaliu al acestui espressor a fost proiectat la cea mai înaltă calitate, intuitiv şi cu măiestrie italiană. Oţelul inoxidabil se simte vibrant prin atingerea fiecărui buton, aducând un echilibru perfect de eleganţă. Saeco Incanto se poate încadra cu uşurinţă în orice bucătărie tradiţională.

Pro: automat, râşniţă, funcţii şi opţiuni

Contra: preţ ridicat

Comentarii

Leave a reply

Review IT