Samsung AddWash WW80K5410UW/LE – masina de spalat rufe cu AddWash si motor Inverter!

Samsung AddWash WW80K5410UW/LE este o noua masina de spalat rufe moderna si performanta de la compania sud-coreeana Samsung, perfecta pentru persoanele care isi doresc o spalare eficienta si de ultima generatie. Aceasta se remarca atat prin designul unic al hubloului cu functia speciala AddWash, cat si prin caracteristicile generale de foarte buna calitate, fiind disponibila la un pret cat se poate de accesibil.

Designul unic si modern al masinii de spalat rufe se potriveste perfect in orice baie, bucatarie sau chiar hol, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba si nu in ultimul rand un hublou unic de ultima generatie cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga si functia speciala Add Wash. Functia Add Wash inseamna mai exact o usa de mici dimensiuni, care se poate deschide fara probleme in timpul spalarii, permitandu-va asadar sa adaugati eventualele rufe pe care nu le-ati introdus la inceputul ciclului de spalare.

PROMOȚIE Samsung AddWash WW80K5410UW/LE,1400 RPM, 8 kg – verifică preț

Motorul unic cu invertor digital (Digital Inverter) asigura un consum cat mai redus de resurse, eliminarea substantiala a nivelului de zgomot la minim, performanta de durata si o durabilitate exceptionala cu o garantie de pana la 10 ani, gratie utilizarii unor magneti puternici si eliminarii periilor ce ofera o functionare eficienta, silentioasa si puternica la parametrii optimi. In plus, sistemul automat de monitorizare a erorilor Smart Check permite o depanare usoara si rapida a masinii de spalat cu ajutorul unei simple aplicatii pentru smartphone.Samsung AddWash WW80K5410UW LE

Tehnologia Eco Bubble va ofera posibiliatea de a beneficia de o curatare eficienta si de cea mai buna calitate a tuturor rufelor dumneavoastra, chiar si la temperaturi mai scazute, datorita tehnologiei ce transforma detergentul in spuma pentru a patrunde mai rapid prin material si a elimina cu mare usurinta murdaria. Tehnologia Bubble Soak inlatura de asemenea majoritatea petelor dificile de pe haine, prin intermediul unei inmuieri cu bula de foarte buna calitate.

Masina de spalat rufe Samsung AddWash WW80K5410UW/LE dispune de o viteza mare de centrifugare de pana la 1400 rotatii pe minut, capacitate buna de incarcare de pana la 8 kilograme, un afisaj LED pentru afisarea informatiilor utile, dar si mai multe programe speciale de spalare. Cu toate acestea, clasa de eficienta energetica A+++ ofera un consum de energie electrica si de apa cat mai redus, si anume de doar 116 kWh pe an, respectiv de aproximativ 8100 litri de apa pe an.

Comentarii

Leave a reply

Review IT