Serioux Action V12 – sistem desktop accesibil

Astazi prezentam un calculator de la Serioux si anume modelul Action V12 care pare sa fie acel sistem de care cu totii avem nevoie chiar daca avem un laptop sau o tableta in casa noastra. Nu sunt carcotas insa daca alegem un laptop cu aceeasi configuratie pai trebuie sa platim undeva la 2000 lei, insa pentru acest PC pretul ajunge aproape la jumatate, clar vorbim de aceeasi configuratie insa cu un pret total diferit.

Serioux Action V12 are o configuratie destul de stabila, putem spune ca putem sa-l folosim atat pentru gama office, intenet etc cat si pentru gaming, bineinteles ca aici avem ajutorul placii video care o vom remarca in minutele ce urmeaza.
   Vezi AICI pretul pentru Serioux Action V12   

Interensant este procesorul Intel® Pentium® Processor G3240 care vine cu o frecventa de 3100 si un cache de 3 MB, acesta foloseste tehnologii precum: Intel® Virtualization (VT-x), Intel® VT-x with Extended Page Tables (EPT), Intel® 64, Idle States, Enhanced Intel SpeedStep® si Thermal Monitoring Technologies, toate acestea nu au decat sa imbunatateasca viteza de procesoare si sa sporeasca tehnologia la un nivel mai sus.

Serioux-Action-V12

Spunem mai sus ca este bun atat pentru gama office cat si pentru gaming si am spus asta datorita placii video dedicate care vine cu un chipset de la nVidia si cu o capacitate de 2048 MB, modelul GeForce GT 730 este un model acceptabil pentru jocuri, insa nu trebuie niciodata sa comparati un PC low buget cu un calculator special facut pentru gaming care cost cateva mii de euro.

Capacitatea de stocare este de 1000 GB (1TB) si pare sa fie un punct forte deoarece foloseste tehnologia SATA ce are o viteza de rotatie de 7200 RPM.

Ca unitate optica foloseste DVD+/-RW, astfel putem sa scriem atat CD-uri cat si DVD-uri.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, ce vine cu o frecventa de 1600 MHz, insa cu siguranta daca vom avea nevoie de mai multe resurse putem sa imbunatatim aceasta memorie. Nu detin informatii despre placa de baza pe care o foloseste si cu cate porturi vine, insa in mod cert va exista o posibilitate de upgrade mai ales ca procesorul poate suporta o memorie de pana la 32 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT