Sistem Desktop Serioux Performance V16 cu procesor Intel® Core™ i5-4460 3.2GHz Haswell, 4GB RAM, 1TB HDD, NVIDIA GT 730 2GB – solutia perfecta pentru acasa

Imi deschid o mica afacere si am nevoie de un calculator, asa ca nu aveam decat sa stau sa caut ceva cat se poate de ieftin dar care sa vine cu o configuratie puternica, zis si facut pentru ca am gasit un Desktop Serioux Performance V16 la un pret as putea spune convenabil.

Sistemul Desktop de la Serioux vine cu un procesor performant, evidentiem aici faptul ca este un Intel® CoreTM i5-4460 ce are o frecventa de 3200 MHz la care se mai adauga atunci cand este nevoie si tehnologia Turbo Boost, atunci poate ajunge pana la frecventa de 3400 MHz. Procesorul a fost principalul factor pentru care am ales acest calculator, de asemenea trebuie precizat ca are un cache de 6 mb si este construit pe arhitectura Haswell, avem un numar de 4 nuclee si pare sa fie un procesor solid care sa nu dea gres atunci cand este nevoie de el.

   Vezi AICI pretul pentru Serioux Performance V16   

Design-ul nu este uimitor, practic avem o carcasa DELUXE simpla, fara prea multe batai de cap, un lucru extrem de bun ca nu au pus o carcasa scumpa care sa aiba caracteristicile sub nivelul asteptarilor, astfel au echilibrat balanta dintre calitate, fiabilitate si pret.

Serioux-Action-V12In continuarea articolului am sa va prezint cateva motive pentru care am ales sa achizitionez calculatorul Serioux Performance V16 pentru mica mea afacere:

– procesor extrem de performant, l-am prezentat ceva mai sus asa ca nu este cazul sa reiau informatiile despre el
– memorie RAM mai mult decat satisfacatoare, avem 4 GB DDR3 insa ne-a mai ramas un slot liber, asa ca putem adauga fara nici un fel de problema inca o memorie de 4 GB, astfel pentru cativa lei in plus putem sa avem o memorie de 8 GB
– capacitatea de stocare nu ma ajuta prea mult pentru ce o sa fie folosit acest calculator, insa trebuie sa evidentiez faptul ca avem 1 TB spatiu disponibil, iar partea si mai bune este ca foloseste tehnologia SATA 3 si vine cu o viteza de 7200 RPM.
– reteaua este 10/100/1000 Mbps, astfel putem sa folosim si internetul de mare viteza prin fibra optica
– nu este un calculator gaming insa vine cu o placa video puternica, remarcam aici faptul ca avem un Chipset video nVidia ce are o capacitate de 2 GB DDR3, pentru cei interesati de partea gaming le spun ca modelul placii video este nVidia GeForce GT 730.

Sistemul Desktop Serioux Performance V16 l-am ales pentru performantele lui dar si pentru pretul promotional, asa ca nu am decat sa vi-l recomand si dv.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT