Sharp QWT24F463WEU – masina de spalat vase cu motor Super Silent si tehnologie Intelli Wash!

Aparuta pe piata din Romania undeva prin toamna anului trecut, masina de spalat vase Sharp QWT24F463WEU este recomandata tuturor celor care isi doresc vase perfect curate, la un consum redus de resurse, remarcandu-se printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele sale de vedere. Aceasta vine cu un design elegant, display LCD, clasa energetica A+++, un motor Super Silent, 9 programe prestabilite de spalare, tehnologia speciala Intelli Wash, functia inovatoare Autodoor, o capacitate generoasa de spalare si multe altele, fiind disponibila la un pret decent pentru dotarile sale.

Pe partea de aspect, designul modern si foarte atragator al masinii de spalat vase de la Sharp se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare alba si a panoului de control electronic usor de utilizat (cu un display de tip LCD intuitiv si mai multi indicatori pe LED-uri), potrivindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 46 de kilograme si masoara 84,5 centimetri pe inaltime, 59,6 centiemtri latime si o adancime de 59,8 centimetri, oferind totodata un nivel redus de zgomot de doar 46 dB la spalare.

Sharp QWT24F463WEU, 12 Seturi, 8 Programe, Clasa A+++ – profită acum de reducere

Cu ajutorul tehnologiei speciale Intelli Wash, masina de spalat isi poate ajusta automat programele sale prestabilite de spalare, pentru a se potrivi perfect cu nivelurile de temperatura, ceea ce va ofera posibiliatea de a beneficia de o curatare optima a vaselor murdare, prin masurarea cantitatii de spalare a vaselor dumneavoastra. Motorul trifazat Super Silent a fost conceput special cu un sistem de suspensie, care poate absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii, pentru a asigura o silentiozitate desavarsita in timpul functionarii a masinii de spalat, chiar si la centrifugare.Sharp QWT24F463WEU

Masina de spalat vase Sharp QWT24F463WEU este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru un consum de energie electrica si totodata de apa mult mai redus decat celelalte modele similare din clasele A+ sau A++, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 225 kWh/an, respectiv un consum anual de apa de 2520 de litri. Pe langa toatea acestea, optiunea de spalare la jumatate a unui ciclu de spalare va permite sa va bucurati de o spalare rapida si foarte eficienta a unei cantitati decente de vase, pentru un consum cat mai redus de resurse si un timp de spalare mai mic.

Caracteristicile sale generale includ un numar de 8 programe prestabilite de spalare (Rapid, Delicat, Intensiv, Bio/Eco, Super, Express, Hygiene Wash si Dual Pro Wash), precum si o capacitate generoasa de spalare de pana la 12 seturi complete de vase, ceea ce va permite sa va bucurati de o spalare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumneavoastra. Cu toate acestea, programul Hygiene Wash, aprobat de catre  Institutul de testare din Germania, este perfect pentru spalarea hainutelor celor mici sau a articolelor vestimentare persoanelor alergice, deoarece acesta elimina pana la 99% din bacterii.

Comentarii

Leave a reply

Review IT