REVIEW: Sistem de navigatie Smailo HD 4.3 – Cu funcția Pieton!

  Review Sistem de navigatie Smailo HD 4.3

Datorită calității excepționale a imaginii și sunetului și a celor mai noi caracteristici tehnologice, Sistem de navigatie Smailo HD 4.3 promite experiențe individuale și relaxante în timpul conducerii. Acest dispozitiv fost creat pentru a oferi șoferilor un sistem de navigare unic. Smailo HD 4.3 te ajută să ajungi cu ușurință la destinație. Smailo HD 4.3 îți oferă upgrade-uri gratuite ale hărților pe tot parcursul vieții. Astfel, ești mereu în mișcare cu cele mai recente hărți. Poți naviga în siguranță în oricare dintre cele 48 de țări din Europa.

 Preț Sistem de navigatie Smailo HD 4.3

Sistemul de navigație Smailo HD 4.3 are un preț accesibil, iar raportul preț calitate este bun. Spunem acest lucru, deoarece dispozitivul este modern, elegant, de dimensiuni acceptabile și deține caracteristici destul de bune. Dacă te grăbești, vei putea să-l cumperi cu prețul la reducere. În pachetul său sunt incluse și diverse accesorii.

Vezi preț – Smailo HD 4.3

 

 Caracteristici

Sistemul de navigație Smailo HD 4.3 dispune de un număr mare de puncte de interes preinstalate, putând găsi cu ușurință orice atracție turistică, inclusiv muzee, teatre, centre comerciale, bancomate și bănci, în 29 de categorii cu numere de telefon și adrese. Poți să vezi în mod clar traseul planificat, vei ști întotdeauna care este ruta pe care te afli și ai opțiunea de a alege direcția din timp. Dispozitivul dispune de avertizare vizuală și sonoră, asupra limitării vitezei și a echipamentului radar apropiat, asigurând o securitate sporită în timpul călătoriei. Cu funcția Pieton te poți plimba în siguranță chiar și pe străzile unui oraș necunoscut.

Display: Ecranul plat cu diagonala de 4.3″ și tehnologia TFT LCD, oferă o calitate excelenta a imaginii. Vei putea vedea excelent fiecare rută a traseului, deoarece rezoluția ecranului este de 480 x 272 pixeli.

Hardware: Sistemul de navigație Smailo HD 4.3  este echipat cu un procesor de tip Mediatek 3351 cu frecvența de 468 MHz. Dispozitivul dispune de sistem de operare Microsoft Windows CE 6.0, de o memorie RAM de 64 GB si o memorie interna de 4 GB, precum  și de un slot pentru memorie micro SD.

Procesor: Sistemul de navigație Smailo HD 4.3 este dotat cu un procesor Mediatek 3351 cu frecvența de 468 MHz. Permite căutarea inteligentă a adreselor, iar cu funcția de auto-completare a denumirii străzii sau orașului sunt afișate numai rezultate reale. 

Harti: Smailo HD 4.3 oferă o actualizare gratuită a hărților cu software-ul de navigație Mireo Do not Panic și opțiunea LMU, adică actualizarea hărților pe viață.  Poți actualiza hărțile de până la 2 ori pe an gratuit, până când producătorul va furniza hărți mai noi. 

Audio-video: Poți viziona fotografii și filmulețe video, mai ales când te afli blocat în trafic sau așteptând într-o parcare.

Baterie: Bateria este de tip Li-Polymer 900 mAh oferă o autonomie de până la 2,5 ore.

Optiuni suplimentare

Nu deține.

Comentarii

Leave a reply

Review IT