REVIEW: Sistem audio Sony CMTSBT20 – Cu tehnologia NFC, Bluetooth și USB!

Sony CMTSBT20 este un sistem audio universal. Acest sistem audio are un design elegant și compact. Designul compact și desigur elegant, se îmbină foarte bine cu sistemul de sunet perfect adaptat și fiind  ideal pentru camerele mici, cum ar fi bucătărie sau birou. Alungă toate grijile și lasă-te copleșit de sunetul melodios al cântecului preferat, pe care îl poți selecta cu ajutorul telecomenzii. Reglează volumul  fără a te deplasa la dispozitiv, folosindu-te de această telecomandă.

Preț Sony CMTSBT20

Sistemul audio Sony CMTSBT20 cu un design clasic ale cele trei piese, se potrivește perfect în orice interior și permite difuzoarelor să fie amplasate  la  distanță unul de altul, pentru a crea o imagine stereo mai largă. De asemenea, este inclus un suport pentru tehnologia NFC, ce se conectează prin atingere fără fir, Bluetooth audio streaming. Cumpără sistemul pentru  plăcerea maximă de ascultare și accesul facil la muzică, de pe orice sursă datorită. Prețul este foarte convenabil și oferă posibilitatea de a putea fi cumpărat de oricine.

REVIEW Sony CMTSBT20

Sony CMTSBT20 oferă  un sunet captivant și o redare stereo ergonomică, suportând majoritatea formatelor cunoscute. Acest model poate fi combinat cu o varietate de mass-media, inclusiv CD, CD-RW și USB. Puterea totală de ieșire a sunetului este de 12 wați, iar funcția Mega Bass, cu care este echipat Sony CMTSBT20, creează un sunet dinamic de înaltă calitate, iar ecranul LCD reflectă configurația sistemului și redă  informații  de bază. Cu ajutorul tuner-ului FM integrat, poți afla știri de la postul de radio. Cantitatea de energie consumată de acest model este de minim 24 Wați, iar în modul stand-by consumul este de 0,2 Wați.

Să asculți  melodiile preferate de la un sistem audio, este o adevărată plăcere! Vei fi uimit de  calitatea sunetului minunat. Aparatul redă conținutul atât cu carduri flash, precum și cu discuri. De asemenea, suportă Bluetooth, putând să te conectezi pentru muzică,  la dispozitivul mobil. Sistemul audio Sony CMTSBT20 este un dispozitiv compact, care, în ciuda dimensiunilor sale modeste de 170 x 133 x 222 mm, are o putere de ieșire foarte bună de 12 wați.

Modelul Sony CMTSBT20 poate reda cu ușurință melodiile preferate stocate pe USB, laptop-uri, CD-uri. Un alt avantaj semnificativ al sistemului audio Sony CMTSBT20, este posibilitatea de încărcare a unui dispozitiv portabil, pe care să-l conectezi prin cablul USB. Sistemul compact, bine construit, deține un set de caracteristici excelente. Localizarea liniilor de intrare, se află pe partea  din spate a sistemului, nestricând astfel imaginea. Invertoarele de fază pentru acustică, sunt amplasate pe partea din față.

  Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 12
  • Conectivitate: Bluetooth, NFC, USB
  • Radio: FM
  • Caracteristici speciale: Mega Bass

Sony CMTSBT20

NFC, Radio FM, Bluetooth, USB

 Părerea noastră

Sistemul audio Sony CMTSBT20 este un dispozitiv bun și deține caracteristici interesante. Însă, pentru o acustică mult mai bună, acesta ar trebui amplasat pe perete, deasupra rafturilor. Această opțiune nu dezavantajează, ci din contra reprezintă o abordare a designului încăperii.  Linia de fundal ordonează o acustică multimedia foarte bună. Volumul nu este scăzut absolut deloc, ci mai degrabă mediu și ridicat. După părerea noastră, acest sistem nu este de evitat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT