REVIEW: Microsistem audio Sony CMTX5CDB – Echipat cu amplificator digital S-Master!

Sony CMTX5CDB – este un microsistem puternic pentru acasă. Poți pune acest sistem convenabil, practic oriunde în casă, pentru a reda muzică de cea mai înaltă calitate. Sistemul audio portabil Sony CMTX5CD echipat cu amplificator digital S-Master  și radiatoare pasive duble,  permit redarea oricărui sunet mai tare și mai clar. Cu CD-player încorporat și USB, îți este permis să asculți muzică dintr-o varietate de dispozitive externe. În cazul în care nu este suficient, poți utiliza FM-radio sau te poți conecta la  smartphone printr-o conexiune fără fir.

Preț Sony CMTX5CDB

Perfect pentru orice petrecere,  sau pur și simplu pentru a asculta muzica acasă, Sony CMTX5CDB este un microsistem audio care include o singură boxă frontală, redând sunetul de o calitate excelentă, ce pot fi redată din fișiere USB, CD-uri sau radio. Având un design compact,  microsistemului audio portabil Sony CMTX5CDB cu radio și CD Player, îți oferă posibilitatea acum de a-l cumpăra la reducere de pe unul dintre cele mai mari magazine online.

  REVIEW Sony CMTX5CDB

Sony CMTX5CDB este un sistem compact versatil Hi-Fi, care oferă acces facil la colecția de muzică. Acest sistem de boxe portabil este compatibil cu cele mai multe dispozitive audio. Dimensiunile mici și bateria difuzoarelor încorporate, fac posibilă utilizarea în modul mobil, în orice loc în care nu există curent electric. Având un aspect modest, boxele asigura un volum  semnificativ și cu ușurință poate fi amplasat într-o cameră mică sau un loc de recreere pentru picnic. Pentru a te conecta, poți utiliza un jack audio de 3,5 mm standard sau conexiune Bluetooth. Sony CMTX5CD  reprezintă soluția perfectă pentru cei care vor  să asculte muzica preferată în compania prietenilor, dar până acum erau condiționați de o priză.

Sony CMTX5CDB oferă un sunet de înaltă calitate pentru întreaga familie. Realizat cu o carcasă frumoasă și compactă, îți este oferită o varietate de moduri de a asculta melodiile preferate și posturile de radio în plină expansiune, inclusiv sunetul clar ca de cristal de la radio DAB digital. Tehnologia fără fir  Bluetooth, îți permite să îl conectezi la un dispozitiv extern.  Folosind o singură atingere, poți asculta cu tehnologia NFC (Near Field Communication) sau îl poți conecta manual prin portul USB. Ascultă întreaga colecție de CD-uri sau radio FM, putând chiar să stai pe spate și să folosești smartphone-ul sau tableta dacă ai telecomanda la îndemână. Această componentă stereo, oferă un sunet de calitate excelentă pentru toată lumea.

 Principalele caracteristici:

  • Putere (W): 40
  • Conectivitate: Bluetooth
  • Caracteristici speciale: Clear Audio Plus, Amplificator digital S-Master, Near Field Communication – NFC, Presetare egalizator
  • Radio: FM
  • Telecomandă: RM-AMU197

Sony CMTX5CDB

CD Player, Tuner FM, Bluetooth, NFC, USB, AUX, 40W

Părerea noastră

Microsistemul audio Sony CMTX5CDB cu Bluetooth și bas puternic, oferă o muzică de calitate pentru  întreaga familie Muzica de suflet, clară și de calitate îți cutremură sufletul, reproducând hit-uri de demult,  din streaming audio wireless prin tehnologia Bluetooth.  Îți poate oferi muzică într- o varietate de moduri, inclusiv CD-uri, USB, DAB și radioul FM. Desigur că este mult mai comod și mult mai ușor este să folosești smartphone-ul și telecomanda SongPal. Sony CMTX5CDB pare a fi un microsistem audio destul de performant.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT