Studio Casa Bianco WMLED1006 – masina de spalat cu programe speciale si capacitate decenta!

 Preţ Studio Casa Bianco WMLED1006

Astazi va prezentam o masina de spalat moderna si economica a producatorului Studio Casa, mai exact discutam despre modelul Studio Casa Bianco WMLED1006, o masina de spalat rufe frontala din clasa A++ cu programe speciale si capacitate buna, recomandata pentru persoanele singure sau familiile ceva mai numeroase. Aceasta este disponibila deja in oferta marelui magazin online eMAG la un pret foarte ok pentru dotarile destul de bune ale acesteia, respectiv pentru aproape orice buget al celor interesati, in timp ce magazinele online va ofera ca beneficii garantia inclusa a producatorului si livrarea gratuita a produsului.

 Review Studio Casa Bianco WMLED1006

Pe partea de aspect, masina de spalat rufe cu incarcare frontala Studio Casa va ofera un design simplu dar modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronica (cu afisaj digital LED) si o usa transparenta de culoare alba (cu o deschidere normala spre stanga), care se va integra in orice decor din locuinta voastra. In plus, masina de spalat de la Studio Casa are dimensiunile normale de 85 x 59,5 x 47 de centimetri si o greutate de aproximativ 54 de kilograme, in timp ce aceasta produce un nivel destul de redus de zgomot de doar 58 dB la ciclu de spalare, respectiv de maxim 77 dB la ciclu de centrifugare.

Masina de spalat rufe Studio Casa Bianco WMLED1006 are clasa energetica A++ si clasa de eficienta la spalare A, pentru un consum cu aproximativ 24% mai putina energie decat modelele similare din clasa A+ (cu un consum anual de energie estimat la numai 171 kWh/an), in programul de spalare a articolelor din bumbac. Aceasta include o viteza maxima de centrifugare de maxim 1000 rpm, 15 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Lana, Antialergic, Zilnica, Sport si altele) si o capacitate buna de incarcare de pana la 6 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate si pline de prospetime, fara a afecta tesatura lor.

Citește și:  REVIEW - LG F4WN408S0

In ceea ce priveste programele la spalare, masina de spalat Studio Casa include programele Lana, Sport, Bumbac si Sintetice pentru hainele in functie de tesatura, programul Antialergic pentru hainele copilului si a persoanelor sensibile, precum si programele Eco si Rapid pentru hainele usor murdare la un consum redus/timp scazut. Aceasta este prevazuta cu o optiune de programare intarziata pentru a incepe ciclu de spalare la ora prestabilita, un sistem de control electronic al balansului, o functie de anti-sifonare a articolelor, un sistem de protectie anti-inundatii si un sistem de siguranta impotriva copiilor la panoul de comanda.

Studio Casa Bianco WMLED1006

A++, 6 kg, 1000 Rpm

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca masina de spalat rufe Studio Casa Bianco WMLED1006 este optiunea ideala pentru cei care vor o masina de spalat practica si foarte eficienta, la pachet cu mai multe programe speciale de spalare, la un pret destul de avantajos. Asadar, masina de spalat Studio Casa ofera o spalare economica si foarte eficienta/silentioasa a unei cantitati de pana la 6 kg de rufe, pentru a obtine asadar rezultate foarte bune la ciclu de spalare, fara a depune aproape deloc efort, a produce mult zgomot/vibratii sau a consuma multe resurse la functionarea masinii de spalat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT