Suge-o, Ramona! O carte de Andrei Ciobanu

Un titlu incitant, o carte care trebuie citita si un autor care merita un premiu Oscar. “Suge-o Ramona” este o carte care a fost citita de peste 1 milion de persoane in mediul online, insa acum este pusa la dispozitie tuturor cititorilor pe cel mai mare magazin online din Romania la un pret foarte mic, nu este un efort prea mare sa o cumperi, totul trebuie sa aiba o dorinta si un gand care te duce intr-un final la prima iubire, sau dupa caz a doua.

Cu totii ne amintim de prima iubire adolescentina, care vine la pachet cu suferinta, tradare, fluturi in stomac, scenarii fanteziste. La prima iubire lumea se prabuseste si renaste la fiecare atingere, la fiecare dialog, in fiecare zi, ei bine aceasta carte ne arata un mod frumos de a ne schimba, o transformare pe care o doresti pentru ce s-a intamplat in trecutul tau.

O poveste care a incins internetul, o poveste care vine cu un succes online nemaintalnit, un succes datorita titlului ales atat de bine de autor incat a starnit curiozitatea inca de la citirea lui.

Acum ce face Ramona si cu cine mai umbla puteti afla citind cartea “Suge-o Ramona!”

Suge-o, Ramona! - Andrei Ciobanu

Capitole inedite fata de versiunea online!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT