Teka DW1 455 FI – masina de spalat compacta si incapatoare din clasa A+, cu 6 programe de spalare!

 Preţ Teka DW1 455 FI

Fie ca doriti sa va schimbati modelul vechi sau sunteti la prima achizitionarea a acesteia, in acest review va prezentam modelul Teka DW1 455 FI, o masina de spalat vase incorporabila cu latime de dimensiuni compacte si capacitate mare de spalare, pe care o recomandam in special cuplurilor tinere sau familiilor numeroase. Aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale destul de bune, precum si pentru cei ce dispun de un buget limitat sau nu foarte mare si vor o masina de spalat incapatoare de dimensiuni compacte.

 Review Teka DW1 455 FI

Design-ul minimalist si modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Teka se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta voastra, beneficiind de un aspect exterior de culoare alb si un panou de comanda electronic de culoare negru, incorporandu-se in orice tip de mobila pentru bucatarie. Masina de spalat Teka produce un nivel redus de zgomot de numai 49 dB si masoara 81,5 centimetri in inaltime, 44,8 centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 55 de centimetri, in timp ce la interior include un cos pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior.

Clasa de eficienta energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, va ofera un consum redus de resurse la spalare/uscare, pentru un consum anual de energie estimat la 237 kWh pe an si de numai 0,83 kWh/ciclu de spalare, respectiv un consum anual de apa estimat la 2520 de litri pe an si de 9 litri/ciclu. Masina de spalat vase incorporabila Teka DW1 455 FI dispune de doua optiuni speciale (Start Delay si HalfLoad), 6 programe de spalare (Rapid, Eco, Intensiv, Normal si altele) si de o capacitate mare de 10 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la fiecare spalare/uscare.

In ceea ce priveste programele sale la spalare, aceasta include programul Intensiv pentru vasele cu un grad ridicat de murdarie, programul Normal pentru vasele de zi cu zi, programele Eco si Rapid pentru vasele usor murdare la un consum minim de resurse/o durata scurta de spalare, programul Delicat pentru paharele/vasele sensibile si programul 1h pentru un ciclu complet de spalare. In plus, masina de spalat Teka mai include o optiune de incarcare la jumatate pentru a spala rapid o cantitate la jumatate a vaselor, precum si o optiune de programare intarziata pentru a incepe ciclul de spalare la ora selectata.

Teka DW1 455 FI

10 seturi, 6 programe, Clasa A+

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, masina de spalat vase incorporabila Teka DW1 455 FI reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat compacta si foarte incapatoare, la un pret avantajos de achizitionare. Asadar, masina de spalat Teka poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase curate si uscate fara a depune aproape deloc efort, a produce mult zgomot sau a consuma multa energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT