REVIEW: Texas Razor 4610 – Cu 3000 de rotații pe minut, 3CP, 2.3 kW de 46 cm

Preț Texas Razor 4610

Mașina de tuns gazonul Texas Razor 4610 pe benzină, este un instrument manevrabil și puternic, cu o lățime destul de mare. Modelul poate face față unei suprafețe de gazon de 19 ari, fără oprire. Texas Razor 4610 este echipată cu un motor pe benzină în patru timpi, care este accesat de 3 cai putere la o viteză de 3000 rotații pe minut, volumul cilindric al acesteia fiind de 139 cmc. Sacul colector realizat din material textil, este de bună calitate și are un volum de 65 de litru. Capacitatea mare de colectare, face ca lucrul să se desfășoare fără întreruperi. Motorul pe benzină, este economic, dar în același timp puternic și ușor de manevrat.  Prețul mașinii de tuns gazonul Texas Razor 4610 nu este mare, și mai mult decât atât, acum este la reducere.

Masina de tuns gazonul pe benzina Texas Razor 4610, 3CP, 2.3 kW, 3000 RPM , 46cm

Texas Razor 4610, 3CP, 2.3 kW, 3000 RPM , 46cm

Review Texas Razor 4610

Carcasa mașinii de tuns gazonul Texas Razor 4610 este fabricată din oțel acoperit cu un strat de vopsea, ce asigură o protecție excelentă la zgârieturi, și de asemenea, dă mașinii de tuns gazon o durată de viață destul de lungă. Mânerul moale și confortabil este căptușit cu o căptușeală specială, asigurând utilizatorului pe toată perioada de lucru, mâini sănătoase și confort. Texas Razor 4610 este o mașină de tuns gazonul modernă, cu tracțiune pe spate. Cele 2 roți de pe partea din spate, sunt dotate cu rulmenți, pentru o mai bună tracțiune.

Mașina de tăiat gazonul Texas Razor 4610 a fost realizată cu șase nivele de tăiere pe verticală. Roțile posterioare, fiind dotate cu rulmenți, facilitează mișcarea ușoară prin iarbă. Alimentarea mașinii se face pe benzină și are o putere de 2,3 kw, cu puterea motorului de 3 cp. Lama de tăiere este realizată din metal și are o lățime de 46 cm, având  înălțimea minimă de tăiere de 46 mm și cea maximă de 75 mm.

În favoarea bunei funcționalități, mașina de tuns gazonul Texas Razor 4610 face posibilă reglarea nivelului de tăiere pe înălțime. Aceasta mai poate oferi funcția de mulcire și posibilitatea de eliminare a ierbii tăiate, pe părțile laterale. Coșul colector are o capacitate mare de colectare, contribuind de asemenea la imaginea de ansamblu. Coșul colector este practic și ușor de utilizat.

Texas Razor 4610

SUPER PRET

Părerea noastră despre produs

Mașina de tuns iarba Texas Razor 4610 este un model excelent. Aceasta  dispune de toate caracteristicile necesare unei lucrări rapide, plăcute și eficiente de tundere a gazonului. Dispozitivul este acționat de un motor pe benzină cu capacitatea de 139 cmc, iar pornirea aparatului se face manual la sfoară. O parte din cuplul transmis roților din spate, oferă o permeabilitate excelentă de lucru, chiar și pe suprafețele în pante sau denivelate. Prețul mașinii de tuns iarba Texas Razor 4610 nu este foarte mare, oferind posibilitatea de a fi cumpărată de orice doritor.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns iarba Texas Razor 4610 este destinată suprafețelor de lucru mici și mijlocii, fiind posibilă utilizarea acesteia chiar și pe suprafețele denivelate sau pe pante. Datorită tracțiunii pe spate, modelul deține caracteristici, precum funcția de mulcire, care este foarte utilă pentru fertilizarea terenului. Cu mașina de tuns gazon Texas Razor 4610 nu mai am nevoie să angajez un grădinar, deoarece lucrul cu ea este foarte ușor și acum pot să tai iarba și singur.

Dacă îți dorești să ai un gazon frumos cosmetizat pe lângă casă, poți comanda mașina de tăiat iarba Texas Razor 4610. Aceasta are capacitatea de a  transforma munca, într-o distracție plăcută. Mașina de tuns gazonul execută impecabil lucrările de tăiere a ierbii, dând acesteia un aspect foarte plăcut. Cu Texas Razor 4610 pot lucra chiar și pe suprafețele denivelate. Acest lucru  reprezintă un avantaj, deoarece se poate transporta în portbagaj pentru a lucra suprafețele de la țară.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT