Top 5 aparate de spalat cu presiune – pentru suprafete murdare exterioare

Necesitatea unui aparat de spălat cu presiune este indispensabil într-o gospodărie de la curte. Mobilierul aflat în curte sau grădină, terasa pe care stai să-ţi bei cafeaua, faţada casei, aleile pe care păşesc musafirii, toate acestea şi nu numai, trebuie să arate perfect curate în primul rând pentru confortul tău. Invenţia acestor aparate cu presiune, a avut la bază o idee de a găsi o soluţie care să cureţe eficient murdăria de afară într-un timp foarte scurt. Insă pentru competenţă de curăţare se impun anumite standarde. Acestea trebuie să aibă o presiune mare, cu un anumit nivel de bari şi un anumit debit de apă. Furtunul de alimentare de la sursa de apă şi până la aparat trebuie să deţină o oarecare lungime, pentru ca raza de acţiune să fie cât mai mare, pistolul trebuie să fie din metal pentru a nu se deteriora la presiunea barilor şi a debitului de apă. Să fie dotat cu roţi şi mâner de ghidaj pentru a-l putea transporta cât mai uşor şi să deţină accesorii pentru diverse suprafeţe ce trebuiesc curăţate. Aceste aparate de spălat cu presiune se găsesc la diverşi producători, unii cu renume, însă dacă vrei să le vezi pe toate, poţi intra pe site-ul magazinului online pentru a vedea, a te documenta şi a cumpăra.

Verifică prețul la peste 300 de aparate de spălat cu presiune
Preț special – Livrare gratuită! Peste 150 de modele în ofertă   Vezi Oferta!      
  1.  Aparat de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 35-12 Plus, 1500 W, 120 Bar, 350 l/h + Cap curatare terase (verifică preț)

Acesta este un apbosch-aquatak-35-12-plusarat de curăţat cu presiune ce se alimentează de la priza de curent electric şi are o putere de 1500 de W. Bosch AQUATAK 35-12 Plus generează o presiune de 120 de bari şi un debit de apă de 350 litri pe oră, acţionând cu o forţă destul de mare asupra suprafeţelor murdare. Atenţie însă la suprafeţele vopsite, deoarece se pot desprinde pojghiţele de vopsea, precum şi la suprafeţele din plastic, carton sau tablă deoarece le poate deforma sau le poate sparge. Este dotat cu filtru de apă, furtun de 5 m şi cablu de alimentare de 5 m.  Ca şi accesorii incluse, acesta deţine o perie pentru pardoseli, un cap de curăţare a teraselor si un pistol de înaltă presiune pentru spălare, o lance, o duză 3 în 1, filtru de apă şi  sistem de dozare a detergentului.  Greutatea lui nu este mare, fiind de 5,53 kg, însă se poate transporta cu ajutorul celor 2 roţi şi a mânerului pentru ghidaj Easy-Fold . Oprirea şi pornirea aparatului se face prin acţionare butonului dispus pe el.

      2.   Aparat de spalat cu presiune Karcher K 5 Home, 2100 W, 145 Bar, 500 l/h (verifică preț)

Dotat cu un motor cu inducţie ce este răcit cu ajutorul apei transportate, Karcher K 5 Home karcher-k-5-homeoferă un consum redus de energie electrică. A fost creat cu un design atractiv din gama X-Range ce îl face să arate ca un mic robotel. Se poate alimenta din diferite surse, deoarece a fost dotat cu un sistem activ de sucţiune. Sticla cu detergent se introduce în locaşul special şi se poate începe lucrul foarte uşor, datorită sistemului de curăţare plug-in. La cumpărare acesta va fi livrat cu pistol de spălare cu presiune, un furtun de înaltă presiune de 8 m lungime, un spălător pentru suprafeţe dure, detergent special pentru piatră şi beton, lance Vario Power, Lance Dirt Blaster.  Puterea acestui aparate de curăţat este de 2100 W, generând o presiune maximă de 145 de bari şi un debit al apei de 500 l/oră. Dimensiunile sale sunt de 344 x 396 x 875 mm şi are o greutate de 12,8 kg, putând fi transportat cu ajutorul celor 2 roţi şi a mânerului reglabil.

Citește și:  5 beneficii ale geamurilor termopan

     3. Aparat de spalat cu presiune Bosch AQT 42-13, 1900 W, 130 Bar, 420 l/h + Cap curatare terasa + Rezervor detergent (verifică preț)

Aparatele de spălare cu presiune de la Bosch sunt maşini puternice create cu simţ de răspundere de o companie care nu-şi permite să greşească sau să facă lucruri proaste calitativ.bosch-aqt-42-13 Apararul Bosch AQT 42-13 a fost creat cu un design compact în culorile verde şi negru cu buton roşu şi logo BOSCH scris cu roşu, asemănându-se foarte mult cu carcasa unui aspirator. Puterea pe care o deţine acest aparat de spălat cu presiune este de 1900 W care generează o presiune de 130 de bari şi un debit de apă de 420 litri pe oră. Oferă o curăţare puternică şi foarte flexibilă. Duzele speciale alături de motorul puternic contribuie la obţinerea rezultatelor optime de curăţare. Datorită accesoriilor numeroase, unele dintre ele fiind opţionale, cutăţarea devine o plăcere şi nu o corvoadă. Pompa specială se poate alimenta atât de la robinet cât şi de la o sursă externă. Furtunul de presiune care are o lungime de 7 m, se depozitează printr-un sistem special în interiorul aparatului. Cablul de racordare la reţea are o lungime de 5 m. Duza cu înaltă presiune cu regulator  pentru detergent, asigură spălarea suprafeţelor printr-o spumare eficientă. Transportul se face pe 2 roţi puternice şi un mâner telescopic pentru ghidare.

      4. Aparat de spalat cu presiune Bosch AQUATAK 35-12, 1500 W, 120 Bar, 350 l/h + Accesorii (verifică preț)

Bosch AQUATAK 35-12 este un aparat de spălat cu presiune destinat uzului casnic, bosch-aquatak-35-12pentru curăţarea suprafeţelor betonate din curte, a mobilierului de grădină, a gardurilor, bicicletelor, motocicletelor, a suprafeţelor din plastic, a maşinilor şi a multor altor obiecte mari şi suprafeţe extinse. Puterea acestui aparat Bosch este de 1500 W, generând o presiune a barilor de 120 şi un debit a apei de 350 litri pe oră. Deţine o duză versatilă 3 în 1 pentru curăţarea teraselor şi a suprafeţelor cu spectru larg. Pentru trasport a fost dotat cu 2 toţi stabile şi mâner Easy Fold ergonomic pentru  ghidaj şi pentru a putea fi depozitat, oferind economie de spaţiu. Funcţia autostop oferă consum redus de energie electrică . Furtunul are o lungime eficientă de 5 m iar ca accesorii incluse deţine un pistol de spălare, roţi şi mâner.

        5.  Aparat de spalat cu presiune Karcher K4 Premium Full Control, 1.800 W, 130 Bar, 420 l/h (verifică preț)

karcher-k4-premium-full-control-homeUn aparat de spălat cu presiune, puternic având o putere de 1800 W ce generează o presiune de 130 bari şi un debit de apă de 420 l pe oră, şi este destinat spălării suprafeţelor murdare din curte, a mobilierului de grădină, alei, biciclete, motociclete, maşini etc. Pentru stabilitatea sa, acesta a fost dotat cu un suport pentru picior şi un centru de greutate mai mic. Transportul se poate face cu ajutorul roţilor şi a mânerului reglabil. Deţine un furtun de 6 m şi filtru pentru apă. Pentru o manevrare mai uşoară, furtul poate fi trecut prin interiorul aparatului. Cu sistemul Plug-in nu trebuie decât să aşezi sticla cu detergent în locaşul ei să să începi curăţarea. Acest aparat a fost dotat cu un  display de tip LED pe care se poate seta nivelul presiunii. Trecerea de la apă curată la detergent se face instant. Presiunea se poate seta în funcţie de dimensiunea suprafeţei murdare. Pornirea şi oprirea aparatului se face de la un buton aplicat pe acesta.

 

Comentarii

Leave a reply

Review IT