Wellington 55FHD287 – televizor LED Smart cu diagonala mare de 55 inch si rezolutie Full HD!

Ideal atat pentru vizionarea posturilor TV preferate sau a continutului media online, cat si pentru utilizarea ca pe un simplu monitor Full HD de mari dimensiuni, televizorul LED Smart Wellington 55FHD287 este o posibila alegere perfecta pentru a va transforma livingul intr-un centru media de ultima generatie. Acesta este disponibil deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret accesibil pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un raport calitate-pret foarte bun din toate punctele de vedere.

Televizorul LED Smart de la Wellington dispune de un display excelent de tip Direct LED, cu o diagonala generoasa de 139 de centimetri, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, un contrast dinamic de 1200:1 – 4000:1, o luminozitate foarte buna de 300 cd/mp si un timp de raspuns rapid de doar 6 – 8 milisecunde, afisand asadar imagini de foarte buna calitate si culori naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala exceptionala, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE LED Smart Wellington, 139 cm, 55FHD287, Full HD – verifică preț

In plus, ecranul Full HD de 55 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si totodata de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizontala / verticala, oferind asadar imagini la fel de bune si culori vii din aproape orice unghi de vizualizare al TV-ului. Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare NICAM Stereo de 16 W, cu tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital Plus (DD+) si Surround Sound, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic.Wellington 55FHD287

Televizorul inteligent Wellington 55FHD287 impresioneaza, de asemenea, prin functii Smart de ultima generatie, ceea ce va permite sa va bucurati de o navigare unica pe internet si o vizionare rapida a continutului online, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate si a mai multor aplicatii de internet preinstalate. Pe langa toate acestea, Smart TV-ul mai include o iesire audio digitala (optica), o intrare VGA (D-sub 15 pini), doua porturi USB 2.0, o intrare Scart (RGB), precum si doua porturi digitale HDMI.

Din caracteristicile sale generale nu lipseste tunerul digital (DVB-T, DVB-C) si nici slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extren. Cu toate acestea, functia monitor permite conectarea simpla si rapida a TV-ului LED Smart de mari dimensiuni la un PC, laptop si chiar consola de gaming, in timp ce playerul multimedia integrat asigura redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau hard disk extern.

1 Comment
  1. Reply
    Vasile 6 ianuarie 2017 at 8:29

    Nu are nici o tehnologie smart. De ce mintiti?

Leave a reply

Review IT