Whirlpool ADG 522 IX – masina de spalat vase semi-incorporabila cu tehnologie Al 6-lea Simt si clasa A++!

Fie pentru o singura persoana sau o familie de dimensiuni normale si chiar cu mai multi membri, masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX este ideala pentru spalarea rapida si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de vase, la un consum redus de resurse. Masina de spalat de la Whirlpool vine in principal cu un design ingust si modern, clasa energetica A++, tehnologia speciala Al 6-lea Simt, un numar de 8 programe prestabilite de spalare, precum si o capacitate ridicata de spalare.

Designul sau este unul modern si foarte ingust, cu o incorporare de tip partiala, care se va integra mai mult ca sigur in orice tip de mobila pentru bucatarie, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba si de un display de tip LED foarte intuitiv pentru afisarea informatiilor utile in timp real. In plus, masina de spalat are o greutate de aproximativ 30 de kilograme si masoara 82 de centimetri pe inaltime, doar 45 de centimetri latime si o adancime de 57 de centimetri.

PROMOȚIE Whirlpool ADG 522 IX, 6th Sense, 8 programe, 10 seturi – verifică preț

Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool ADG 522 IX este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 211 kWh, respectiv un consum de apa de 9 litri pe ciclu de spalare. Pe langa toate acestea, tehnologia Al 6-lea Simt ofera o ajustare permanenta a resurselor utilizate, in functie de gradul de murdarie a vaselor, pentru un consum minim de resurse.Whirlpool ADG 522 IX

Caracteristicile sale generale includ un panou de control electronic cu un display de tip LED foarte intuitiv si o programare intarziata a unui ciclu de spalare, un numar de 8 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, Rapid, Bio/Eco, Multizone, Pahare, Overnight-silentios, etc.), precum si o capacitate generoasa de spalare de pana la 10 seturi complete de vase, ceea ce asigura o curatare rapida si de inalta calitate a tuturor vaselor dumneavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT