Whirlpool AWE 60410

REVIEW – Whirlpool AWE 60410

Whirlpool AWE 60410

Whirlpool AWE 60410 este o masina de spalat rufe compacta si destul de accesibila, cu incarcare pe verticala, din gama entry-level a cunoscutului producator amercian, Whirlpool, unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice din lume. Modelul recent mentionat doreste sa vina in ajutorul tuturor celor care sunt limitati de spatiul disponibil in locuinta sau a persoanelor ce vor sa-si inlocuiasca modelul actual cu unul modern si compact, fara sa mai aiba grija ca aparatul se defecteaza sau ca nu incape in locuinta.

Aceasta este disponibila deja in oferta doar de la cativa parteneri online Whirlpool din Romania, inclusiv magazinul online eMAG prin serviciul lor de marketplace, si poate fi achizitionata la un pret destul de bun raportat la bugetul disponibil al celor interesati de produs. In plus, din moment ce ati efectuat achizitia produsului, veti beneficia de garantia inclusa de 24 de luni, serviciul de livrare standard a produsului la usa locuintei, deschiderea coletului la livrare (optional) si nu in ultimul de retur gratuit in termen maxim de 14 zile.

 Review Whirlpool AWE 60410

Incepem prezentarea produsului prin a discuta despre aspectul sau exterior, unde intalnim un design simplu dar modern ce suporta incarcare pe verticala, adica hainele murdare sunt adaugate la spalat pe sus, si nu prin partea frontala. Modelul mai sus mentionat are o carcasa eleganta si complet alba la exterior, iar faptul ca incarcarea se face pe verticala a redus dimensiunile aparatului, astfel ca aceasta se integreaza usor in decor si poate fi amplasata aproape oriunde in locuinta. Totodata, masina de spalat Whirlpool produce cam acelasi nivel de zgomot precum si celelalte modele similare din gama sa de pret, unde inregistreaza 59 dB la spalare si ajunge pana la 76 dB la centrifugare.

Cu toate ca discutam despre o masina de spalat rufe tip verticala din gama entry-level, Whirlpool AWE 60410 face parte din clasa energetica A++ si cea de eficienta la spalare A. Asadar, consumul de resurse al aparatului va fi unul optim in timpul programului standard de spalare, unde se estimeaza un consum anual de energie de 173 kW/h si va necesita o cantitate anuala de apa de 8500 de litri. Acum, dintre caracteristicile sale principale mentionam viteza de centrifugare de pana la 1000 de rotatii/minut, optiunea standard de pornire intarziata, functia speciala de adaptare consum la incarcatura (6th Sense), cantitatea de haine suportata de pana la 6 kg si cele 18 programe prestabilite la spalare.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

In caz ca nu sunteti la curent cu tehnologia 6th Sense (Al 6-lea Simt) de la Whirlpool, am detaliat de foarte multe ori principiul sau de functionare in alte review-ul de produse Whirlpool. Pe scurt, senzorii masoara cat de grea este incarcatura si ajusteaza resursele in functie de rezultate, pentru a scade facturile la apa si energie, respectiv durata ciclului de spalare. Optiunea de pornire intarziata o intalnim pe aproape orice masina de spalat rufe si ofera posibilitatea de a alege ora cand aparatul va incepe ciclul de spalare. Aceasta este de mare ajutor pentru a spala hainele in timp ce sunteti la serviciu sau la cumparaturi ori, de ce nu, pe timpul noptii (daca nu sunteti deranjati de zgomot).

 Părerea noastră despre produs

Acestea fiind spuse, ajungem la concluzia ca modelul Whirlpool AWE 60410 poate fi o alternativa buna de luat in considerare atunci cand nu dispunem de prea mult spatiu in locuinta, dar nu dorim sa fim limitati cu privire la programele disponibile la spalare. Un alt aspect important in cazul modelului adus astazi la review este reprezentat de capacitatea maxima de incarcare, unde suntem limitati la cele 6 kg de haine pe ciclu de spalare, ce ar trebuii sa fie suficienta pentru o persoana singura sau un cuplu tanar, inclusiv o familie cu un singur copil, daca bagam mai des la spalat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT