Whirlpool FWSF 61053 W – masina de spalat compacta, moderna si performanta, la pret foarte mic!

 Preţ Whirlpool FWSF 61053 W

Fie pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie (cu 1-2 copii), astazi va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Whirlpool FWSF 61053 W, o noua masina de spalat rufe compacta FreshCare+ cu un raport calitate/pret excelent din punctul nostru de vedere. Aceasta se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie noua, precum si pentru cei ce dispun de un buget limitat ori nu foarte mare dar care isi doresc in acelasi timp o masina de spalat bine echipata pentru ziua de azi.

 Review Whirlpool FWSF 61053 W

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe slim cu incarcare frontala de la Whirlpool se va integra perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent de culoare alb (cu o deschidere standard spre stanga). Masina de spalat Whirpool are dimensiunile de 83,7 x 59,5 x 42,5 centimetri si o greutate de aproximativ 70 de kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel de zgomot de 62 dB la spalare si de maxim 83 dB la centrifugare.

Functia FreshCare+ are grija de tesaturile hainelor timp de pana la 6 ore dupa terminarea ciclului de spalare, prin miscarile delicate ale tamburului SoftMove si a tratamentului dedicat cu injectie de aburi, tratament ce inhiba dezvoltarea de bacterii si formarea mirosurilor neplacute pana la deschiderea usii masinii de spalat. Noul tambur SoftMove asigura miscari personalizare ale acestuia pentru o ingrijire adaptata oricarui tip de rufe, deoarece miscarile acestuia sunt personalizate in functie de fiecare tip de tesatura si incarcatura pe care masina le detecteaza inca de la inceputul ciclului de spalare.

Clasa de eficienta energetica A+++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, va ofera un consum redus de resurse la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 153 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 8400 de litri pe an. Noua masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSF 61053 W dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1000 rpm, 10 programe speciale de spalare (Rapid de 30 de minute, Bumbac, Lana, Baby, Sport si altele), dar si de o capacitate suficienta de incarcare de 6 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare.

Whirlpool FWSF 61053 W

6 kg, 1000 rpm, FreshCare+

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe slim Whirlpool FWSF 61053 W poate asigura o spalare foarte eficienta si de inalta calitate a rufelor, pentru a va bucura de haine perfect curate fara a afecta tesatura acestora sau a consuma multa energie/apa la spalare, gratie clasei de eficienta energetica ridicata, a capacitatii suficiente de incarcare si a programelor de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT