Whirlpool TDLR 70220

REVIEW – Whirlpool TDLR 70220

Whirlpool TDLR 70220

Fie ca sunteti limitati de spatiul disponibil in locuinta sau de locul unde urmeaza sa amplasati aparatul, atunci o alegere buna de luat in considerare este sa optati pentru o masina de spalat rufe cu incarcare verticala, iar recomandarea noastra de astazi este modelul Whirlpool TDLR 70220. Aceasta ne-a impresionat inca de la prima vedere prin raportul foarte ok dintre calitare, pret si capacitate, in timp ce producatorul promite ca modelul mai sus mentionat obtine rezultate buna la spalare, cu un consum redus de energie, insa ramane sa vedem daca merita sau nu achizitia.

Acum, inainte se incepem prezentarea produsului, precizam faptul ca masina de spalat Whirlpool este disponibila in oferta din doar cateva magazine online cunoscute din Romania si poate fi achizitionata la un pret foarte ok raportat la caracteristicile sale importante, indiferent de bugetul disponibil. In plus, odata cu achizitionarea aparatului electrocasnic, veti beneficia de garantia inclusa de pana la 24 de luni, serviciul de livrare standard a produsului, deschiderea coletului la livrare (optionala) si de retur gratuit in termen maxim de 14 zile.

 Review Whirlpool TDLR 70220

In primul rand vom discuta despre aspectul exterior, unde masina de spalat rufe Whirlpool abordeaza un design compact si modern, cu o incarcare tip verticala, prin care se poate integra fara probleme in spatiile mai inguste din locuinta. Carcasa exterioara este una eleganta si complet alba, cu o latime de doar 40 centimetri, panoul de comanda dispune de asemenea de afisaj digital si selector de programe, iar usa aparatului este situata in partea superioara. Aceasta se instaleaza la fel de simplu si usor ca oricare alta masina de spalat rufe tip frontala, iar cu toate ca dimensiunile sunt unele compacte, nivelul de zgomot este unul normal de 54 dB la spalare si de maxim 76 dB la centrifugare.

Modelul TDLR 70220 de la Whirlpool a fost incadrata in clasa energetica A+++ si in cea de eficienta la spalare A, datorita consumului anual de energie estimat la 174 kWh si al celui anual de apa estimat la 8900 de litri, asta in urma unui numar de 220 de cicluri a programului standard de spalare. Acum, dintre caracteristicile importante ale aparatului Whirlpool mentionam viteza maxima de centrifugare de 1200 rotatii pe minut, optiunea de pornire intarziata (pana la 24 de ore), tehnologia 6th Sense si functia Fresh Care, capacitatea de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe si cele 14 programe prestabilite de spalare (Rapid, Bumbac, Lana, Colorate, Blugi, Sintetice si altele).

Citește și:  REVIEW - LG F4WN408S0

Tehnologia 6th Sense, tradusa in romana ca “al 6-lea simt”, se bazeaza pe cativa senzori speciali ce optimizeaza durata de spalare consumul de resurse pentru programul de spalare selectat, in functie de cantitatea de rufe. Masina de spalat Whirlpool integreaza un motor cu inductie ce a fost proiectat special pentru a asigura o functionare silentioasa si de lunga durata, de aceea nivelul de zgomot este unul in parametrii normali. Functia FreshCare, prezenta se pare si pe modelele cu incarcare verticala, mentine articolele recent spalate proaspete chiar si dupa incheierea ciclului de spalare, fara a avea parte de mirosuri neplacute in cazul in care ati programat pornirea intarziata a aparatului.

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele discutate mai sus, suntem de parere ca masina de spalat rufe Whirlpool TDLR 70220 este o optiune ideala in cazul persoanelor singure sau a familiilor cu 1-2 copii ce isi doresc o masina de spalat rufe automata, insa sunt descurajati de spatiul limitat din locuinta. Aceasta are, din punctul nostru de vedere, numai parti bune dupa cum urmeaza: aspectul exterior, eficienta energetica, afisajul digital, motorul cu inductie, optiunile/functiile la spalare si programele de spalare, asta fara a necesita o investitie prea mare chiar si in cazul celor cu un buget disponibil mai limitat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT