Hota decorativa Hotpoint HHBS 9.8C LTD K – Cu putere de absorbție mare!

Preț Hotpoint HHBS 9.8C LTD K

Confortul bucătăriei nu înseamnă numai curățenia proaspătă și aerul proaspăt, ci și nivelul de zgomot a aparatelor electrocasnice. Tehnologia de absorbție fără zgomot a mirosurilor emanate de la gătit, face ca bucătăria să rămână  locul în care oamenii stau cu plăcere. Hota din gama decorativă de la Hotpoint, este puternică, de încredere și eficientă.  Hota decorativă Hotpoint HHBS 9.8C LTD K, are un design de înaltă calitate și o utilizare ușoară. Prețul acestei hote decorative, deși la prima vedere ar putea părea ceva mai mare, îți va schimba părerea după ce vei afla informații despre caracteristicile și tehnologia integrată. Mai mult decât atât, acum Hotpoint HHBS 9.8C LTD K beneficiază de o reducere, ceea ce reprezintă un avantaj.

Hota decorativa Hotpoint HHBS 9.8C LTD K, Putere de absorbtie 713 mc/h, 3 viteze+booster, 90 cm, Negru

Review Hotpoint HHBS 9.8C LTD K

Cu o lățime de 89,8 cm, hota decorativa Hotpoint HHBS 9.8C LTD K, adaugă o notă frumoasă de decor oricărei bucătării moderne, în timp ce își face datoria, păstrând aerul curat, fără mirosuri și fără fum. Carcasa vine cu Touch control, 2 LED-uri luminoase de câte 2,5 wați. Nivelul de zgomot nu depășește valoarea de 66 dB. Motorul hotei este în trei trepte de viteze + Booster.

Hotpoint HHBS 9.8C LTD K are un horn lung de 60 cm, realizat din oțel inoxidabil, cu finisaj fin de culoare neagră. Diametrul de evacuare este de 150 mm având o rată bună de extracție, capacitatea de evacuare fiind de 713 mc/h. Treptele de viteză pot fi selectate prin controlul butoanelor push button. Hota este ideală pentru o bucătărie cu suprafața de 100 mp. Extractorul poate fi montat pe un perete, pentru a recircula aerul din bucătărie sau care urmează să fie eliminat afară. Pentru realizarea acestui lucru, hota folosește un filtru din aluminiu cu grosimea de 3 cm, pentru a absoarbe grăsimea.  Făcând parte din clasa de eficiență energetică A, hota decorativă Hotpoint HHBS 9.8C LTD K  are un consum energetic anual de 51,1 wați.

Hotpoint se coordonează perfect cu toate liniile de design ale mobilierului și este un element important și esențial al spațiului de bucătărie. Nivelul de zgomot redus, îți va permite să te simți confortabil. Sistemul de filtrare de înaltă performanță îți oferă o atmosferă plăcută în bucătărie. Lumina de fundal cu LED-uri, scoate în evidență designul unic, acoperind perfect suprafața de lucru. Filtrul de grăsime din aluminiu, poate fi ușor îndepărtat, spălat și pus în aplicare, hota Hotpoint HHBS 9.8C LTD K fiind echipată cu indicator de poluare, care permite curățarea filtrului.

Părerea noastră despre produs

Performanța hotei decorative Hotpoint HHBS 9.8C LTD K este determinată de specificațiile cele mai moderne și mai stricte. Dispozitivul declară capacitatea de extragere ca fiind în conformitate cu standardul internațional IEC, spre deosebire de puterea de extragere a hotelor de la alți producători. Hotpoint HHBS 9.8C LTD K are poate extrage din atmosfera bucătăriei orice miros, praf sau reziduu în fiecare zi. Dacă îți pasă de sănătatea ta, înseamnă că nimic nu te poate opri să achiziționezi o hotă performantă, care să reprezinte și decorul principal din bucătăria ta.

– Părerea clienților –

Hotpoint HHBS 9.8C LTD K  este un aparat electrocasnic foarte important din bucătăria mea. Aceasta îmbină echipamentul tehnic cu elementele decorative, precum și prețul cu caracteristicile tehnice de calitate, cele mai adecvate. Capacitatea de extracție a mirosurilor și a fumului este destul de mare și de performantă, ceea ce îmi demonstrează zi de zi că Hotpoint HHBS 9.8C LTD K este ideală.

Tehnologia pentru acasă sub numele italian Hotpoint, este faimoasă prin abordarea de proiectare a produselor sale. Cu un design elegant, având un finisaj fin de culoare neagră, Hotpoint HHBS 9.8C LTD K a dat bucătăriei mele un aspect modern și inovator. Caracteristicile sale demonstrează eficiența în tot ceea ce înseamnă miros, fum sau praf. O hotă excelentă.

 

Comentarii

Leave a reply

Review IT