Sharp LC-55CUF8372ES – Smart TV cu design premiat, ecran 4K de 55 inch si sunet captivant!

Preţ Sharp LC-55CUF8372ES

Sharp LC-55CUF8372ES este un nou televizor LED Smart de generatie 2017, recomandat in mod special pentru o camera mare de apartament sau pentru un dormitor foarte incapator, care se regaseste deja si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design subtire si elegant de culoare negru/gri, un ecran 4K UltraHD de 139 centimetri (cu tehnologia ACE PRO Engine), un sistem audio de maxim 20 W (calibrat de Harman/Kardon), noul sistem de operare Aquos Net+ de la Sharp, un tuner digital incorporat, o functie monitor, un media player USB si cateva functionalitati speciale de internet/conectivitate.

Review Sharp LC-55CUF8372ES

Design-ul minimalist si ultra-modern al noului Smart TV de la Sharp, castigator al premiului „RedDot Design Award 2016” din cei peste 5200 de participanti, se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de un aspect subtire si elegant de culoare negru, o rama metalica si foarte ingusta a ecranului televizorului, dar si de un suport metalic modern. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 600 x 300 mm (optional) pentru a il putea monta fara probleme direct pe perete, avand dimensiunile normale de 75 x 123,7 x 6,8 centimetri si o greutate de aproximativ 14,7 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de maxim 145 W.

Diagonala foarte mare de 139 centimetri (55 inch) a noului televizor LED Smart de la Sharp este perfecta pentru un living sau un dormitor modern si dimensiuni mari, in timp ce acesta suporta rezolutia 4K UltraHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. Cu o luminozitate foarte buna de 350 cd/mp, un raport de aspect a imaginii de 16:9, un contrast dinamic ridicat si tehnologiile superioare de imagine Active Motion 600Hz si ACE PRO Engine, ecranul sau plat tip LED Backlight poate afisa o imagine 4K foarte clare si de foarte buna calitate, respectiv culori vii si foarte naturale, din aproape orice pozitie de vizionare.

Mai exact, tehnologia ACE PRO Engine de la Sharp analizeaza puternic si optimizeaza imaginea, dar si imbunatateste semnalele video de intrare pentru o reproducere fidela a culorilor, claritate imbunatatita si zgomot redus, rezultatul fiind o imagine clara si naturala la rezolutie 4K de 2160p, chiar in locuinta dumneavoastra. Sunetul este asigurat de un sistem stereo calibrat de Harman/Kardon, cu o putere totala de maxim 20 W (2 x 10 W) si tehnologiile superioare de sunet Dolby Digital, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si DTS TruSurround, care va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala, fara a distorsiona aproape deloc sunetul redat chiar si cu nivelul volumului aproape la maxim.

Televizorul LED Smart Sharp LC-55CUF8372ES se bazeaza pe o platforma Smart cu sistemul de operare Aquos Net+ a celor de la Sharp, pentru a putea beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces intuitiv la Live TV si la mai multe aplicatii de internet (YouTube, Netflix si altele). In plus, noul Smart TV de la Sharp mai include un tuner digital (DVB-T2/C/S2) si slot CI+ pentru a receptiona programele TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), o functie monitor pentru a-l putea utiliza ca pe un simplu monitor la un PC, laptop sau la o consola de gaming, precum si un media player USB pentru a reda continutul media de pe dispozitivele USB.

Părerea noastră despre produs

Noul televizor LED Smart Sharp LC-55CUF8372ES va permite sa va bucurati de o experienta exceptionala de vizualizare 4K, pe diagonala de 139 centimetri, un sunet puternic si foarte captivant, cu ajutorul sistemului stereo de maxim 16 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul sistemul de operare Aquos Net+ de la Sharp. Acestea fiind spuse, noul Smart TV de la Sharp reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor 4K inteligent de dimensiuni mari, cu un design premiat, un ecran de foarte buna calitate, un sistem audio de buna calitate si mai multe functii Smart de ultima ora, la un pret foarte ok de achizitionare.

Sharp LC-55CUF8372ES

139 cm, 4K Ultra HD

– Părerea clienţilor –

Un televizor LED inteligent si de dimenisuni mari, pe care il recomand celor care vor un produs excelent la un pret super ok. Este ultra-subtire si foarte elegant, are o imagine 4K foarte clara si un sunet stereo captivant, iar acesta este echipat cu sistemul de operare Sharp.

L-am cumparat pentru raportul sau foarte bun calitate/pret si inca de la prima utilizare am fost super incantat de achizitia facuta. In comparatie cu televizorul vechi, acest Smart TV este pur si simplu exceptional, fiind si primul meu televizor cu functii Smart si rezolutie 4K.

Este un televizor 4K Smart excelent si indeajuns de mare, dupa parerea mea, disponibil la un pret foarte ok de achizitionare. Arata foarte bine montat pe perete, imaginea redata este naturala si foarte clara, iar functiile inteligente completeaza perfect acest televizor.

Nu am nimic de reprosat avand in vedere raportul sau foarte ok calitate/pret. Noul Smart TV de la Sharp se potriveste perfect in sufragerie, reda o imagine 4K foarte clara si un sunet stereo foarte precis, iar acesta se bazeaza pe sistemul de operare al celor de la Sharp.

Comentarii

Leave a reply

Review IT