Whirlpool WTLS 66912 – Masina de spalat rufe cu Clasa A+++

O masina de spalat rufe slim va poate ajuta de fiecare data cand spatiul pe care il aveti la dispozitie nu este unul extrem de generos. Modelul Whirlpool WTLS 66912 este unul slim, potrivit pentru a fi amplasat intr-o incapere micuta, care va ofera bune rezultate la spalare. Chiar si cele mai dificile pete pot fi indepartate la o temperatura joasa a apei, pentru a economisi energie electrica.

Datorita tehnologiei 6th Colours, veti putea impiedica decolorarea rufelor dumneavoastra, deoarece fiecare program care va utiliza al 6-lea simt, ca optimiza performanta de spalare in functie de culorile setate. Daca setati Culori Deschise, veti putea spala rufele fara sa existe risc de transfer a culorilor intre acestea, iar daca selectati Culori Inchise, va protejati hainele negre si pe cele inchise la culoarea impotriva decolorarii.

   Vezi AICI pretul pentru Whirlpool WTLS 66912  

Programul Mixt este ideal pentru a obtine rezultate bune la spalare la mixtul de rufe. Extrem de util este si programul de spalare 15 minute, potrivit pentru rufele foarte putin murdare, care va ajuta sa economisiti timp, apa si energie electrica. Cu acest program veti putea spala la o temperatura de 20 de grade Celsius sau la 30 de grade Celsius, cantitatea de apa si de energie consumata fiind stabilita in functie de tehnologia 6th Sense.

Whirlpool WTLS 66912

Masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 66912 dispune, de asemenea, de incarcare verticala si afisaj LCD, cu o viteza de centrifugare de 1.200 rotatii pe minut si o capacitate de incarcare de 6 kilograme. Apartine clasei de eficienta energetica A+++, cu un consum de enegie in program standard de 0.77kwh.

Alte functii speciale ale acestei masini de spalat includ controlul balansului, selectorul de centrifugare, sistemul de detectare a spumei si sistemul de siguranta impotriva copiilor. In ceea ce priveste consumul anual de apa, acesta este de 9.000 de litri.

Daca va doriti o masina slim, cu o latime de 40 de centimetri, dar care sa va ofere un consum redus de energie electrica si suficiente programe de spalare, atunci masina de spalat rufe Whirlpool WTLS 66912 este exact ceea ce cautati. Dispune de programe pentru haine colorate, pentru bumbac, spalare manuala sau clatire intensiva, cat si de Aqua Eco sau Super Eco.

Cu aceasta masina de spalat rufe vetui putea acoperi toate necesitatile rufelor dumneavoastra si veti economisi apa si energie la fiecare program de spalare, in timp ce veti obtine rezultatele pe care le doriti.

Comentarii

Leave a reply

Review IT