SHARP ES-HDB8147W0E

REVIEW – SHARP ES-HDB8147W0E

SHARP ES-HDB8147W0E

Cu uscator incorporat si multe functii la spalare, masina de spalat rufe adusa astazi la review poate fi o optiune buna in cazul celor ce sunt limitati de spatiul disponibil in locuinta, unde modelul SHARP ES-HDB8147W0E inlocuieste fara probleme uscatorul dedicat de rufe. Aceasta ne-a impresionat placut prin simplu fapt ca nu necesita un spatiu suplimentar in locuinta si ca putem avea haine gata de purtare in urma unui ciclu complet de spalare-uscare, asta in timp ce nivelul de zgomot pare sa fie unul optim la functionare.

Modelul mai sus mentionat poate fi achizitionat din oferta putinelor magazine online cunoscute din Romania, la un pret acceptabil la prima vedere cu privire la caracteristicile sale importante, asta in cazul unui buget mediu spre ridicat  al celor interesati de produs. Acum, din moment ce achizitionat aparatul electrocasnic, veti beneficia totodata de garantia inclusa de 24 de luni, serviciul de livrare standard a produsului la locuinta, deschiderea coletului la livrare (optionala) precum si de retur gratuit in termen maxim de 14 zile calendaristice.

 Review SHARP ES-HDB8147W0E

Imediat ce despachetam produsul, intalnim un design modern, cu cateva elemente bine finisate la exterior, ce nu pastreaza aspectul standard prin simpla mutare a selectorului de programe in partea din dreapta, in locul afisajului digital ce este acum pe centru. Carcasa exterioara este una eleganta si complet alba, panoul de comanda a fost incadrat pe o bara gri si integreaza un afisaj digital pentru timpul de spalare, iar usa frontala este una semi-transparenta, cu o margine de culoare argintie. Aceasta cantareste aproximativ 79 de kilograme, are dimensiunile de 84,5 x 58,2 x 59,7 centimetri si produce un nivel redus de zgomot ce nu depaseste 77 dB.

In ceea ce priveste eficienta energetica, SHARP ES-HDB8147W0E face parte din clasa energetica A si promite un consum decent de resurse la spalare, in timp ce consumul anual de energie la ciclul complet de spalare si uscare este estimat la 1088 kWh, cu o cantitate anuala de apa necesara de pana la 26200 de litri. Acum, dintre caracteristicile principale ale aparatului mentionam viteza maxima de centrifugare de 1400 rotatii/minut, optiunea de pornire intarziata si cea de incarcare la jumatate, functia de clatire suplimentara, capacitatea de incarcare de pana la 8kg la spalare sau 6kg la uscare, precum si cele 15 programe prestabilite de spalare.

Cu toate ca masina de spalat SHARP nu detine tehnologii inteligente ce promit o spalare mai buna decat alte modele standard, totusi avem parte de mai multe sisteme de protectie la functionare si de cam toate programele necesare in utilizare de astazi. Optiunea de pornire intarziata poate incepe ciclul de spalare la ora prestabilita pentru a avea haine gata de purtare atunci cand aveti nevoie sau ca hainele sa fie spalate in lipsa dumneavoastra. In plus, modelul mai sus mentionat integreaza si optiunea de incarcare la jumatate, denumita Eco-Logic, ce detecteaza atunci cand masina de spalat este incarcata partial si ajusteaza resursele in functie de incarcatura.

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, modelul SHARP ES-HDB8147W0E este capabila sa ofere o curatare si uscare silentioasa a unei cantitati bune de rufe murdare, in intervalul orar selectat dar cu un consum mare de energie, astfel ca hainele sa fie gata de purtare exact atunci cand avem nevoie. Asadar, masina de spalat SHARP are, per total, numai parti bune din punctul nostru de vedere, precum aspectul exterior, sistemul de uscare incorporat, programele si functiile de spalare sau cantitatea de haine, in timp ce consumul mai mare de resurse la ciclul complet de spalare si uscare poate fi un aspect important in a lua o decizie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT