Acer Aspire E5-574G-74UE – laptop portabil cu design elegant si performanta ridicata!

Beneficiind de un design elegant si o performanta ridicata, laptopul Acer Aspire E5-574G-74UE este alegerea perfecta pentru toti cei care vor sa beneficieze de un dispozitiv portabil, performant si de ultima generatie. Acesta este disponibil mai nou si pe eMAG.ro la un pret foarte bun in comparatie cu dotarile sale, remarcandu-se printr-un design atractiv si placut la atingere, ecran HD LED de 15,6 inch, specificatii hardware foarte bine echilibrate si mai multe caracteristici multimedia utile pentru utilizarea zilnica.

Noul laptop de la Acer dispune de un display High Definition de tip LCD LED, cu o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, care afiseaza imagini clare si de foarte buna calitate la unghiuri largi de vizibilitate, in timp ce tehnologia speciala Acer CineCrystal ofera imagini la fel de buna si culori vii chiar si la exterior. Cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara Dolby Digital Plus Home Theater, permit redarea unui sunet bun si destul de puternic.

PROMOȚIE Acer Aspire E5-574G-74UE cu procesor Intel® Core™ i7 – verifică preț

Dotat cu noul procesor Intel Core i7-6500U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, laptopul de ultima generatie beneficieaza de o procesare puternica in utilizarea normala de zi cu zi, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa ridicata de 2,5 GHz, ajungand prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz, dimensiunii Cache de 4 MB, tehnologiile importante de la Intel si placii grafice integrate Intel HD Graphics 520.Acer Aspire E5-574G-74UE

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate standard de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, perfecta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel peste mediu, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB cu ajutorul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea clasica HDD permite atat stocarea sistemului de operare Linux, cat si salvarea tuturor fisierelor preferate, datorita capacitatii suficiente de stocare de 1 TB.

Pe langa toate acestea, laptopul Acer Aspire E5-574G-74UE mai dispune si de placa video dedicata NVIDIA GeForce 940M, cu o memorie de 4 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus, ceea ce va ofera posibilitatea de a va bucura de o rulare rapida si foarte fluida in utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, indiferent de tipul continutului redat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT