Acer Aspire E5-574G-77YG – laptop elegant cu procesor Intel Skylake si placa video dedicata!

Cu un ecran HD LED de 15,6 inch si specificatii hardware foarte bine echilibrate, laptopul .. este perfect atat pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, cat si pentru gaming la un nivel decent. Disponibil deja pe eMAG.ro la un pret destul de bun, acesta se remarca in principal printr-un design elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, procesor nou de la Intel din generatia Skylake si o placa video dedicata de la NVIDIA.

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie High Definition (HD) de maxim 1366 x 768 pixeli, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie la unghiuri largi de vizualizare, in timp ce tehnologia speciala Acer CineCrystal ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologiile superioare Dolby Digital Plus si Dolby Home Theater, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic.

PROMOȚIE Acer Aspire E5-574G-77YG cu procesor Intel® Core™ i7 – verifică preț

Dotat cu noul procesor Intel Core i7-6500U, lansat pentru prima data undeva prin vara anului trecut, laptopul de la Acer beneficieaza de o putere mare de calcul pentru rularea fara probleme a intreg sistemului, indiferent de tipul de utilizare. Procesorul de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost la o frecventa maxima de pana la 3,1 GHz, dar si o placa grafica integrata Intel HD Graphics 520.Acer Aspire E5-574G-77YG

Memoria RAM de tip DDR3 vine cu o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming usor la un nivel decent, avand insa posibilitatea de a o extinde la o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura stocarea tuturor fisierelor importante si nu numai, gratie capacitatii generoase de stocare de pana la 4 GB.

Pe partea de grafica, laptopul .. mai dispune, pe langa placa grafica integrata de la Intel, si de placa video dedicata NVIDIA GeForce, cu o memorie de 2 GB si tehnologia speciala NVIDIA Optimus, ceea ce permite rularea rapida si foarte fluida in orice tip de utilizare, chiar si pentru o experienta de gaming la un nivel foarte bun. Cu toate acestea, laptopul elegant si performant de la Acer mai beneficieaza de o camera WEB HD, cititor de carduri SD si de o baterie Li-Ion de 4 celule cu o autonomie de lucru indelungata.

Comentarii

Leave a reply

Review IT