Acer Aspire ES1-571-39Y7 – laptop cu design elegant, ecran Full HD de 15,6 inch si performanta decenta!

Accesibil, elegant si destul de performant, laptopul Acer Aspire ES1-571-39Y7 de 15,6 inch este ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, remarcandu-se in principal printr-un raport performanta-pret foarte bun din aproape orice punct de vedere. Disponibil si pe eMAG.ro la un pret accesibil pentru orice buget, acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD LED de 15,6 inch, sunet decent, componente hardware destul de performante, un sistem de operare bazat pe Linux si mai multe caracteristici multimedia utile.

Designul elegant si destul de portabil al laptopului de la Acer se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa atragatoare de culoare neagra, fabricata dintr-un plastic mat si rezistent, o tastatura de tip chiclet, dar si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta are o greutate de aproximativ 2,4 kilograme si masoara 25,8 centimetri pe inaltime, 381,6 centimetri latime si o adancime de doar 2,61 – 2,71 centimetri, fiind recomandat pentru cei care au un stil de viata activ sau vor sa fie conectati in permanenta la internet.

Acer Aspire ES1-571-39Y7 Intel® Core™ i3-5005U – profită acum de reducere

Display-ul de tip LCD LED dispune de o diagonala normala de 15,6 inch si totodata de o rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate pentru o experienta vizuala excelenta, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de buna si culori vii chiar si la exterior. Pe langa toate acestea, laptopul elegant si destul de performant de la Acer include doua difuzoare stereo pentru un sunet decent, o unitate optica DVD-RW, un sistem de operare bazat pe Linux, precum si o baterie Li-Ion de 3 celule pentru o autonomie indelungata de lucru de pana la 6 ore.Acer Aspire ES1-571-39Y7

Pe partea de hardware, laptopul Acer Aspire ES1-571-39Y7 este echipat cu noul procesor Intel Core i3-5005U, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, pentru a putea beneficia de o putere decenta de calcul pentru rezolvarea fara niciun fel de problema a tuturor sarcinilor de zi cu zi, de acasa sau de la birou. Noul procesor Intel Core i3-5005U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de pana la 2 GHz, tehnologiile principale de la Intel, dar si procesorul grafic Intel HD Graphics 5500 pentru o performanta grafica destul de buna.

Memoria RAM este de tip DDR3L si include o capacitate standard de RAM de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru utilizarea normala de zi cu zi, si anume navigarea pe internet, multimedia si/sau jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea SSD de ultima generatie ofera viteze mari de citire/scriere si asigura salvarea tuturor datelor dumneavoastra importante, avand insa o capacitate decenta de stocare de maxim 128 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT