Acer Aspire V3-572G-57ZS – laptop cu performante foarte bune

Noua serie de laptopuri de la Acer chiar m-a impresionat, atat din punct de vedere al design-ului cat si al performantelor, sa nu mai zic de preturile imbatabile oferite de marile magazine online, sa spunem ca avem aceleasi caracteristici ca ASUS si DELL sau HP, insa cu un pret mult mai mic si mult mai convingator.

Intodeauna punem accent pe fiabilitate, ei bine noi va spunem ca laptopul Acer Aspire V3-572G-57ZS este echilibrul perefect dintre calitate, fiabilitate si pret, iar daca am ajuns sa ne cumparam un laptop de la Acer inseamna ca ne-a venit mintea la cap si nu mai dam banii pe marca pentru ca majoritatea folosesc procesoare de la intel si placile video de la nVidia, difera doar carcasa si acesta este strict punctul meu de vedere, daca doriti sa il luat in considerare o sa ramaneti cu mai multi bani in buzunar.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Acer Aspire V3-572G-57ZS   

Acer Aspire V3-572G-57ZS este alb, atat de alb incat in vine sa-l mananc ca pe o prajitura, asta pentru ca arata atat de bine incat acord nota 10 pentru design. Tastatura numai buna pentru scris si TouchPad-ul care nu se mai afla pe centru laptopului si vine putin mai in stanga, asezat in asa fel incat navigarea de la TouchPad pana la tastatura sa se faca mult mai usor.

Acer-Aspire-V3-572G-57ZS

Acum ca am spus cateva informatii utile, trebuie sa trecem si la partea hardware si sa spunem cateva motive pentru care laptopul Acer Aspire V3-572G-57ZS merita achizitionat:

– procesorul Intel® CoreTM i5 5200U cu un numar de doua nuclee si cu tehnologia 14 nm vine cu o frecventa de 2200 MHz insa care poate creste atunci cand este nevoie pana la 2700 MHz, acest lucru este posibil datorita tehnologiei Turbo Boost, de asemenea trebuie precizat faptul ca avem un cache de 3 MB, acesta simtindu-se foarte mult la copierea fisierelor.

– memoria RAM mai mult decat satisfacatoare, 6 GB DDR3 cu frecventa de 1600 MHz face o viteza de procesare foarte mare, aplicatiile deschizandu-se aproape instantaneu si navigarea facandu-se exact pe placul utilizatorului.

– capacitatea de stocare, zis HDD-ul sau Hard Disk-ul este de 1 TB, pentru mine sunt suficienti si 200 GB si ma intreb oare ce poti face cu atat spatiu, poate sa fii colectionar sau sa strangi mii de filme care nu-si au rostul ca in rest nu vad cum ai putea ocupa 1000 GB.

– un plus gaming-ului pentru ca vine cu placa video dedicata ce are capacitatea de 2 GB, astfel putem sa ne si jucam, putem sa vedem filme BLU-RAY si putem face si prelucrare foto sau video.

– vine cu tehnologia Bluetooth 4.0 si cu WiFi 802.11 ac

Din punctul meu de vedere, laptopul Acer Aspire V3-572G-57ZS este alegerea perfecta pentru aproape orice utilizator. Performante foarte bune la pret acceptabil.

Comentarii

Leave a reply

Review IT