AEG FSE83400P – masina de spalat economica si inteligenta, cu 9 seturi complete de vase!

 Preţ AEG FSE83400P

Ca de fiecare data incepem prin a discuta despre pretul si disponibilitatea produsului, asadar masina de spalat vase incorporabila AEG FSE83400P se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, insa cea mai buna oferta este a marelui magazin online eMAG, in aceasta perioada. Aceasta este disponibila spre achizitionare la un pret potrivit pentru caracteristicile foarte bune ale acesteia, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare al celor interesati de masina de spalat AEG, in timp ce magazinul online recomandam va pune la dispozitie serviciul de livrare standard al produsului.

 Review AEG FSE83400P

Pe partea de aspect, masina de spalat vase complet incorporabila va ofera un design compact si ultra-modern, cu o usa eleganta de culoare alba si un panou de comanda electronic de culoare argintiu (cu un afisaj digital LCD), care se va integra perfect in orice tip de decor din bucataria voastra, incorporandu-se cu siguranta in mobila voastra pentru bucatarie. In plus, masina de spalat AEG are dimenisunile de 81,8 x 44,6 x 55 centimetri si un nivel minim de zgomot de doar 44 dB, in timp ce acesta include la interior un cos superior reglabil pe inaltime (cu suport de cani) si un cos inferior (cu suport pentru tacamuri).

Cu ajutorul senzorilor avansati din masina de spalat vase AEG, aceasta regleaza durata de spalare, nivelul de temperatura si cantitatea de apa in functie de gradul de reziduuri al fiecarei incarcaturi, astfel ca veti avea cicluri personalizate pentru fiecare spalare, cu cele mai bune rezultate de fiecare data. Tehnologia AirDry eficientizeaza la maxim procesul de uscare cu ajutorul fluxului natural de aer, prin deschiderea usii la 10 cm in ultima faza a ciclului, in timp ce functia SensorLogic detecteaza nivelul de murdarie si regleaza consumul optim de resurse la spalare, pentru a obtine intotdeauna rezultate foarte bune.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat AEG FSE83400P are clasa energetica A+++ si clasa la spalare/uscare A, pentru a beneficia de un consum anual de energie estimat la 234 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 2775 litri/an, in program standard de spalare economica. Aceasta dispune de o tehnologie de protejare vesela, un sistem de uscare AirDry Technology, o capacitate mare de 9 seturi complete de vase si de 7 programe prestabilite de spalare, pentru a va bucura de rezultate foarte bune la spalare/uscare, fara a produce prea mult zgomot sau a consuma foarte multe resurse.

AEG FSE83400P

9 seturi, 7 programe, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat AEG FSE83400P reprezinta o alegere ideala pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat vase compacta si incapatoare, cu cateva optiuni/programe prestabilite la spalare. Asadar, masina de spalat AEG poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati mari de pana la 9 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate, cu un minim de efort si un consum redus de resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT