Masina de spalat rufe Albatros AWM851A+, 5 Kg, 800 RPM, Alb – cu funcţia de detectare a spumei în exces

Ultimile oferte disponibile - O nouă campenie de reduceri
Crazy Days la eMAG
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Masina de spalat rufe Albatros AWM851A+, 5 Kg, 800 RPM, Alb – cu funcţia de detectare a spumei în exces
5 (100%) 11 votes

Preţ Albatros AWM851

Maşina de spălat Albatros AWM851 reprezintă soluţia sigură şi completă pentru ca rufele tale să arate impecabil de curate. Cu o capacitate mică de încărcare, cu programator electronic şi afişaj cu leduri, această maşină de spălat este destinată familiilor cu doi sau trei membri. Preţul este foarte avantajos mai ales că la achiziţionarea produsului acesta vine la reducere.

Aspect Albatros AWM851

Maşina de spălat Albatros AWM851 are un design simplu, fiind creată cu o carcasă de culoare albă, cu linii drepte, având dispus un panou pe care sunt plasate un sertar pentru detergent, un programator electronic şi afişajul cu leduri. Dedesubt este dispus un hublou de dimensiuni normale pentru încărcarea rufelor. Diemensiunile maşinii de spălat rufe sunt de 85 x 60 x 47 cm şi poate fi orientată în orice baie aproape de sursa de apă. Materialul cuvei este din material poliplex iar tamburul din inox.

Albatros AWM851A+, 5 Kg, 800 RPM, Alb – profită acum de reducere

Caracteristici Albatros AWM851

 Albatros AWM851 este o maşină de spălat rufe cu încărcare frontală, ce are o capacitate mică de încărcare, aceasta fiind de numai 5 kg de rufe uscate. Maşina de spălat face parte din clasa de eficienţă energetică A+ cu clasa de eficienţă energetică A pentru spălare şi clasa de eficienţă energetică D pentru centrifugare. Pentru stoarcerea rufelor aceasta deţine un număr de 800 de rotaţii pe minut, având şi opţiunea “fără stoarcere”.

Fiind dotată cu un număr de 8 programe de spălare, rufele pot fi spălate pe categorii de ţesături pentru a nu se deteriora ţesăturile. Programul extra-clătire oferă o clătire suplimentară, fiind creat special pentru persoanele cu probleme ale pielii şi alergie la detergent. Programul prespălare, se aplică rufelor foarte murdare care au nevoie de o inmuiere în prealabil. Programul bumbac aduce strălucire ţesăturilor din bumbac, acestea fiind scoase albe şi parfumate. Cu programul lână puloverele tale sunt spălate în siguranţă, nefiind spălate dur, ci cu delicateţe.

Nivelul de zgomot la spălare este de 65 dB iar la centrifugare de 79 dB. Hubloul are o deschidere de 180 de grade, facilitând încărcarea rufelor în cuva de spălat.  Termostatul reglabil oferă setarea temperaturii apei la nivelul dorit de tine.  Tamburul cu funcţia de auto echilibrare, reduce balansul, iar controlul antispumă, elimină excesul de spumă creat de detergent.

Review Albatros AWM851

Pentru cei care nu doresc o maşină de spălat sofisticată cu tehnologie de ultimă generaţie, a fost creată maşina de spălat rufe Albatros AWM851 care deşi deţine un control simplu, este foarte eficientă, lăsând rufele foarte curate şi fără pete. Fiind dotată cu un număr de 8 programe, rufele sunt spălate pe categorii de ţesături, oferind protecţie împotriva deteriorării acestora. Nivelul de zgomot este unul mediu, dar totuşi  nu deranjează auzul. Aceasta a fost dotată cu o serie de funcţii mai speciale, printre care amintim funcţia de echilibrare a balansului, reducerea spumei în exces, funcţie de protecţie la supraîncălzire şi multe altele. Maşina de spălat  Albatros AWM851 este recomandată tuturor celor ce îşi doresc doar o maşină de spălat rufe eficientă la un preţ cât mai mic.

Pro: A+, 8 programe, preţ mic

Contra: nu deţine

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply